Problemen met je e-sigaret? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15553
post-template-default,single,single-post,postid-15553,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

20 mei Problemen met je e-sigaret?

Allemaal leuk en aardig zo’n e-sigaret, maar als hij niet werkt schiet het natuurlijk niet echt op. Het kan zijn dat de batterij gewoon leeg is of dat het tijd is om het tankje bij te vullen. Dit is snel op te lossen. Echter blijft de e-sigaret een elektronisch apparatuur dus heb je problemen zoals lekkage, een verbrande smaak of vloeistof in je mond, gebruik hem dan niet. Hieronder een aantal problemen die mogelijk voorkomen. Sommige problemen zijn al snel op te lossen.

Verbrande smaak

Vanille, banaan, karamel en coconut zijn verschillende smaken die te koop zijn voor je e-sigaret. Als je zo’n lekkere smaak gekocht hebt wil je natuurlijk niet dat je een verbrande smaak in je mond krijgt. Dit kan helaas wel gebeuren. Hoe komt dit? Als er te weinig vloeistof in de clearomizer zit, dan krijg je al snel een verbrande smaak in je mond. Het kan ook zijn dat je te lang in één keer inhaleert. De vloeistof verbrandt dan en dit zorgt voor een minder lekkere smaak. De oplossing; zorg ervoor dat je altijd reserve vloeistof bij je hebt en niet te lang in één keer inhaleert.

Mijn e-sigaret lekt!

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je je e-sigaret per ongeluk laat vallen. Grote kans dat er dan scheurtjes in de clearomizer zitten. Een echte doe-het-zelver? Plak er een plakbandje omheen. Dit stopt het lekken. Als er ook scheurtjes zijn ontstaan op het gedeelte waar de clearomizer vast zit aan het andere gedeelte van je e-sigaret. Ja, dan is de kans groot dat je het met een plakbandje niet redt en je een nieuwe clearomizer moet aanschaffen.

Mijn e-sigaret klinkt als een waterkoker

Maakt je e-sigaret een borrelend geluid? Dan zit er waarschijnlijk lucht in de clearomizer of heb je te veel vloeistof bijgevuld. De vloeistof komt dan in andere gedeeltes van de e-sigaret en zorgt voor een borrelend geluid. Verwijder een beetje vloeistof uit de clearomizer en maak de rest van je e-sigaret helemaal droog. Op deze manier zal het borrelende geluid ophouden.

Andere problemen?

Mocht je een ander probleem hebben met je e-sigaret en je komt er niet uit, neem dan contact op met het bedrijf waar je de e-sigaret hebt gekocht. Zij hebben vast en zeker ervaring met zulke problemen en helpen je graag bij het vinden van een oplossing. Wil je een nieuwe e-sigaret aanschaffen of nieuwe smaken uitproberen, neem dan eens een kijkje op esigaret-shop.nl. Genoeg keus uit een heleboel smaken en verschillende modellen.

Tags: