Trouwring trends voor het nieuwe huwelijksseizoen - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17100
post-template-default,single,single-post,postid-17100,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
trouwring

27 sep Trouwring trends voor het nieuwe huwelijksseizoen

De trouwringen uitzoeken is waarschijnlijk een van de leukste momenten in de voorbereiding van een huwelijk. Toch worden heel wat koppeltjes overdonderd door het grote aanbod. Wil je een trendy trouwring? Houd dan rekening met onderstaande advies.

Flower power trouwring

Dit jaar draait alles rond het thema flower power. Trouwringen waarbij de diamant verwerkt is in de vorm van een bloem zijn hipper dan ooit. Ook bladvormige versieringen zien we vaak terugkomen. Er zijn dus mogelijkheden in overvloed. 

Wit goud

Een trouwring trend die zeker aan een opmars bezig is, is wit goud. Dat is een mix van geel goud, zilver en palladium. Deze ringen hebben een mooie warme champagnekleur. Ze ogen dus iets moderner dan de klassieke modellen. 

(TIP) Je kan de trouwringen combineren met andere sieraden in wit goud, zoals oorbellen of een halsketting.

Lekker goedkoop

Vroeger gaf men een klein fortuin uit aan trouwringen. Dat is tegenwoordig verleden tijd. Want koppels kiezen steeds vaker voor een goedkoper paar. Trouwring prijzen starten rond de €300 voor zilver en €600 voor goud. Het overige budget kan je in andere zaken investeren, zoals de huwelijksreis.

Trouwring op maat

Koppeltjes die toch wat meer geld willen investeren in hun trouwringen, gaan tegenwoordig voor maatwerk. Hiervoor stappen ze naar een juwelenontwerper in de buurt. Die goudsmid maakt dan een persoonlijk ontwerp. Klanten kiezen zelf het materiaal, de grootte, het ontwerp, de versieringen, etc. Met maatwerk ben je zeker dat de trouwring voor 100% bij je trouwkleed of trouwkostuum past.