Houten meubelknoppen brengen een landelijke sfeer in je interieur - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17136
post-template-default,single,single-post,postid-17136,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
houten deurknoppen

06 nov Houten meubelknoppen brengen een landelijke sfeer in je interieur

Heb je net een nieuwe woning gekocht en ben je volop bezig met de inrichting? Hou je van de landelijke stijl, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Dan kan je hier wat tips vinden om een landelijke sfeer in je interieur te creëren!

Waarom zou je kiezen voor een landelijke stijl?
Tegenwoordig kiezen er veel mensen voor de landelijke stijl in hun woning en het is niet moeilijk om te zien waarom. De landelijke stijl is geïnspireerd door het buitenleven. Het rustig en ontspannen leven van een mooie groene omgeving zorgde voor het ontstaan van deze huiselijke stijl. Als je kiest voor een landelijk interieur kies je dus voor charme, gezelligheid en warmte. Dit interieur heeft de kracht om je bezoek zich op hun gemak te laten voelen en om jou na een drukke werkdag weer helemaal tot jezelf te laten komen. De landelijke stijl heeft karakter en is bovendien ook erg stijlvol, daarom is deze stijl de beste keuze voor zij die houden van genieten in rust.

Een landelijke stijl creëer je door natuurlijke elementen te gebruiken
Je bent helemaal overtuigd; je wilt de landelijke sfeer in je huis binnen brengen! Nu vraag je je enkel nog af hoe je hieraan moet beginnen. Bij een landelijk interieur wordt de inspiratie uit de natuur gehaald, werk daarom ook altijd met natuurlijke materialen, zoals massief houdt en natuursteen. Ook wol en linnen kan je erin verwerken. Er wordt niet enkel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, maar ook van natuurlijke kleuren. Zo zal je in een landelijk interieur vaak zandkleuren, aardetinten, grijstinten en warme pasteltinten terugvinden.

Ook details zijn belangrijk
Dus je weet welke natuurlijke kleur je voor de kamers gaat kiezen en je hebt al een aantal prachtige houten meubels die perfect passen in je landelijk interieur, maar hoe maak je je landelijke interieur echt af? Bij het inrichten van een landelijk interieur spelen, net als bij andere vormen van interieur, details een grote rol. Zorg voor sfeerlichten en beperk het gebruik van direct licht, indirect ligt is de beste keuze om een landelijke sfeer te scheppen. Ook oude elementen kunnen belangrijke details zijn voor een landelijk interieur. Oude elementen die goed in een landelijk interieur werken zijn: een oude sierschouw, een jagerslamp, een buffetkast met glazen deuren, zware gordijnen en ouderwetse deurknopjes. Ook houten meubelknoppen brengen een landelijke sfeer in je interieur en zorgen zo voor de perfecte finishing touch! Houten meubelknoppen kan je makkelijk plaatsen op kasten en ogen natuurlijk én stijlvol. Het voordeel van deze houten meubelknoppen is dat ze vaak niet duur zijn en toch klasse uitstralen!