Dé leukste trend uit Scandinavië: Luckyboysunday - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15776
post-template-default,single,single-post,postid-15776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 nov Dé leukste trend uit Scandinavië: Luckyboysunday

Op een mooie zondag in 2007 hebben de Deense ontwerpers Camilla Koerschen en Camilla Ebdrup het eigentijdse merk Luckyboysunday opgericht. Met luxe gebreide knuffeldieren, poppen en kinderkamerdecoraties hebben ze in sneltreinvaart de wereld veroverd. Het merk wordt momenteel in 40 landen verkocht. Maar wat maakt dit merk zo leuk? En hoe weet dit Scandinavisch merk zich te onderscheiden van de rest?

  • Van de knuffels en poppen van Luckyboysunday word je hebberig, heel hebberig! Ze zijn zó leuk om te zien. De quirky en grappige vriendjes zijn echte eye-catchers en lijken zo weggelopen uit je favoriete kinderdroom. De ontwerpers vinden dat iedereen een beste vriendje moet hebben. Of je nu groot of klein bent: er is er één voor iedereen! Een lieve en mooie achterliggende gedachte die meteen een glimlach op je gezicht tovert!
  • De gebreide knuffels en poppen zijn niet alleen leuk en grappig om te zien, maar óók de állerzachtste! Er wordt namelijk gebruik gemaakt van Boliviaanse alpacawol uit het hoogste segment. Dezelfde wol die gebruikt wordt voor het vervaardigen van cashmere. Deze knuffels en poppen wil je dus echt niet meer loslaten en vormen, door de hoge aaibaarheidsfactor, het ideale kraamcadeau.
  • De producten hebben een rustige en zachte uitstraling door een slim (minimalistisch) kleurgebruik. Luckyboysunday’s hebben een lichte, vaak witte, basiskleur met slechts één of twee aanvullende kleuren. Omdat ze weinig prikkels afgeven, zijn de producten van luckyboysunday populair in de kamers van de allerkleinsten onder ons.
  • Alle producten zijn voorzien van een fair-trade keurmerk. Dit betekent dat producten op een duurzame en gezonde manier zijn gemaakt. Bij Luckyboysunday wordt er nauw samengewerkt met handwerkers in Bolivia, China en India en worden er eerlijke prijzen betaald.  De producten worden in China vervaardigd met oog voor detail en in India wordt de spirit van de producten gevangen in de heilige stad Varanasi!