Maak uw kantoor af met een mooie sjoelbak - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16275
post-template-default,single,single-post,postid-16275,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
sjoelbak

28 nov Maak uw kantoor af met een mooie sjoelbak

Er zijn verschillende manieren om de sfeer binnen uw kantoorpand te vergroten. Naast het gebruik van een groot aantal planten in uw kantoorpand, zou u bijvoorbeeld ook voor een aantal gezelschapsspellen kunnen kiezen. Denk hierbij niet alleen aan monopoly of mens-erger-je-niet, maar bijvoorbeeld ook aan een sjoelbak of een tafeltennistafel! Dergelijke speelattributen zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden binnen kantoorpanden. Niet alleen bieden ze werknemers de mogelijkheid om even aan iets anders te denken dan hun werk, ook doen ze op deze manier nieuwe energie op voor de rest van de dag. Er zijn verschillende onderzoeken die hebben aangetoond dat het spelen van een potje tafeltennis of een half uurtje sjoelen, goed is voor de mentale gesteldheid van mensen.

Waarom een sjoelbak aanschaffen?

Het fijne aan een sjoelbak is dat deze niet bijzonder groot is. Op deze manier voorkomt u dat het speelattribuut voor uw werknemers teveel ruimte in beslag neemt. Een tafelvoetbaltafel of een tafeltennistafel is immers vele malen groter, al zou u een tafeltennistafel nog in kunnen klappen. Een extra reden om voor een sjoelbak te kiezen is het feit dat sjoelen een spel is wat vrijwel iedereen kent. Dit betekent dat uw werknemers direct kunnen spelen, zonder het eerst uitgelegd te moeten krijgen. De werking van veel bordspellen zal niet direct voor iedereen duidelijk zijn.

Online een sjoelbak voor uw kantoor kopen

Voor de aanschaf van een nieuwe sjoelbak hoeft u tegenwoordig niet meer naar een fysieke winkel. U kunt ervoor kiezen om een sjoelbak tweedehands van iemand over te nemen, maar u kunt deze vaak ook voor een relatief lage prijs als nieuw bestellen. Zo weet u zeker dat er geen splinters in de baan zitten en deze compleet is. Er zijn verschillende webwinkels die sjoelbakken voor kantoorpanden aanbieden.