Maak je tafel af met een tafelkleed - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16961
post-template-default,single,single-post,postid-16961,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

10 mei Maak je tafel af met een tafelkleed

Het pronkstuk van de woonkamer is toch wel de eettafel. Van dit meubelstuk wordt overdag het vaakst gebruik gemaakt. Even ontbijten met een krantje, gezellig knutselen met de kinderen, op adem komen na een drukke werkdag en lekker dineren. Het gebeurt allemaal aan tafel. De tafel heeft dan ook veel te verduren. Er wordt op gekleurd, er komen krassen op van het bestek en er valt een glas drinken om. De tafel wordt er niet mooier op. Gelukkig is dat geen reden om direct een nieuwe aan te schaffen. Je kunt je interieur namelijk opfleuren met een tafelkleed. Door tafelkleden te plaatsen, wordt je eethoek een stuk gezelliger. En het mooie is dat er voor elk interieur wel een tafelkleed te koop is.

Het dagelijkse tafelkleed

Wil je de lelijke plekken op jouw tafel bedekken, dan kan dat met het dagelijkse tafelkleed. Deze zijn te koop in verschillende soorten. Je kunt voor het handgeweven tafelkleed gaan, maar ook een mooi gekleurd linnen tafelkleed misstaat niet. Door je tafel aan te kleden met een tafelkleed wordt je tafel een echte eyecatcher. Ook bijzettafels en salontafels kun opgevrolijkt worden met een tafelkleed.

Tafellopers voor de salontafel

Een salontafel is vaak een lage lange tafel. Deze lengte kun je extra benadrukken door een tafelloper te gebruiken. In de kerstperiode kun je een tafelloper kiezen met kerstmotief, rond Pasen een vrolijk gekleurd paaskleed en wil je het liever wat neutraal houden, dan zijn er ook mooie effen tafellopers te koop. Een tafelloper geeft meer klasse en stijl aan je interieur en beschermt je tafel tegen krassen wanneer je een vaas of koffiekopjes op je tafel plaatst.

Een tafellakens tijdens het eten

Wanner je gasten hebt uitgenodigd voor het diner, wil je uiteraard goed uit de verf komen. Je wilt je tafel wat extra’s geven. Een tafellaken is de basis voor een keurig gedekte tafel. Een mooi steriel wit laken of juist een vrolijk motief maken je gedekte tafel helemaal af. Succes verzekerd!

Online tafelkleden kopen

Heb je geen idee waar je jouw ideale tafelkleed kunt vinden, ga dan eens online shoppen. Het aanbod is enorm en het mooie is dat de tafelkleden bij je thuis bezorgd worden. Je hoeft de deur dus niet uit en kunt direct zien of het tafelkleed in jouw interieur thuishoort.