Ontdek het gemak van een elektrische boxspring - Interieur
17131
post-template-default,single,single-post,postid-17131,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
elektrische boxpspring

07 nov Ontdek het gemak van een elektrische boxspring

Op zoek naar een nieuw bed? Overweeg dan zeker eens een elektrische boxspring. Een elektrische boxspring biedt je namelijk heel wat voordelen dat een “gewoon” klassiek bed niet heeft. Het is zeker de moeite waard om deze voordelen eens te ontdekken!

De vele voordelen van een elektrische boxspring
Een boxspring heeft een heel lange levensduur. Dat wil dus zeggen dat een elektrische boxspring een goede investering is. Door een elektrische boxspring te kopen spaar je dus na enige tijd geld uit. De gemiddelde levensduur is wel zo’n 25 jaar! De elektrische boxspring heeft zo’n lange levensduur dankzij de kwaliteitsvolle materialen waaruit hij gebouwd is. De draagstructuur van de boxspring bestaat vaak uit massief hout en bevat thermisch geharde veren. Vele aanbieders van elektrische boxsprings bieden je ook nog eens een lange garantie aan, zodat je er zeker van bent dat je elektrische boxspring lang zal meegaan!

Een elektrische boxspring biedt je ook het meeste comfort van alle bedden die er zijn! Een elektrische boxspring kun je verstellen waardoor je het bovenste gedeelte omhoog kunt zetten om een boek te lezen of om televisie te kijken en het onderste gedeelte kan je ook omhoog plaatsen voor optimaal lichamelijk gemak.

Een elektrische boxspring is ook handig wanneer je in het bed moet blijven liggen, door ziekte of langdurige pijn bijvoorbeeld. Dankzij de elektronische boxpsring moet je dan niet heel de tijd plat blijven liggen, maar je kan nog heel wat activiteiten uitvoeren. Bovendien helpt de elektrische boxspring tegen nek- en spierpijn.

Elektrische boxsprings zijn ook luxueus en zorgen voor een mooie uitstraling van je slaapkamer. Boxsprings bestaan er in veel soorten en zo is er wel voor elke stijl een elektrische boxspring die er bij past. Boxsprings zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Zo kun je bij de aanschaf van een boxspring deze helemaal afstemmen op je wensen en aanpassen aan de stijl van je slaapkamer.

De instaphoogte van een boxspring is ook een pluspunt, want deze is vaak hoger dan die van een “gewoon” bed. Dat maakt het gemakkelijk om in en uit bed te stappen. Een extra gemak dat handig van pas komt!

Extra comfort
Om je elektrische boxspring nog meer comfort te geven, kan je er een topmatras opleggen. Daarmee heb je niet enkel meer comfort, maar de matras heeft daardoor ook een langere levensduur. De combinatie van een topmatras en een box zorgt bovendien voor een goede ventilatie.