Barcelona als inspiratie voor je nieuwe huis - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16754
post-template-default,single,single-post,postid-16754,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

15 jan Barcelona als inspiratie voor je nieuwe huis

Veel Nederlanders beschouwen Barcelona als een van de mooiste steden binnen Europa. Dit is niet voor niets! De Spaanse stad heeft tal van culturele en architectonische hoogstandjes te bieden aan toeristen. Daarbij heerst er doorgaans een zeer gezellige en gemoedelijke sfeer in de stad. Mede door deze redenen kan Barcelona een inspiratiebron vormen voor de inrichting van je nieuwe huis. Kies voor een last-minute naar Barcelona en laat je verrassen door de prachtige bezienswaardigheden en kunstwerken, die de stad je te bieden heeft. Wanneer ben jij voor het laatst in Barcelona geweest?

Stad met tal van verschillende soorten kunst

Een van de meest bekende en belangrijkste bezienswaardigheden van Barcelona is de Sagrada Familia. Al jaren wordt er aan deze prachtige kathedraal gewerkt, die ontworpen werd door de bekende kunstenaar Gaudí. Ondanks het grote formaat van deze kathedraal, biedt de Sagrada Familia een zeer gezellige sfeer. Kijk eens naar de prachtige kunst, die je binnen het pand vindt. Het kan je inspireren om je eigen ruimtes op een soortgelijke wijze in te richten. Vanzelfsprekend zal een kerk als object niet direct een inspiratiebron vormen! De warme kunst van Gaudí kan dat echter wel zijn.

Meer kunst van Gaudí in het Park Güell

Om ook inspiratie op te doen voor de inrichting van je tuin, zou je het Park Güell kunnen bezoeken. In dit park vind je verschillende kunstwerken van Gaudí. Het park heeft daarbij een hele gezellige indeling, ondanks het grote formaat hiervan. Dit geeft je een beeld van de mogelijkheden die je hebt, wanneer je de indeling van je eigen tuin gaat bepalen. Kies bijvoorbeeld voor leuke ronde vormen in de borders, die je in de tuin opneemt. Combineer de verschillende plantenborders daarbij met mooie tuinbeelden. De beelden kunnen je tuin meer kleur geven. Zeker in de herfst en winter komt dat van pas!