5 tips voor een hippe badkamer - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16722
post-template-default,single,single-post,postid-16722,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 nov 5 tips voor een hippe badkamer

Kies voor een badkamer met houten badkamermeubelen, stoere donkere vloertegels of een mooie regendouche om deze een hippe tint te geven! In de afgelopen jaren zijn er verschillende trends ontstaan op het gebied van hippe badkamers. Wie droomt er immers niet van, om in een hotelbadkamer aan een nieuwe dag te kunnen beginnen? In dit artikel zetten we vijf van deze tips voor je op een rijtje!

 

Tip 1: kies voor een stoere badkamermeubelen van hout

Een van de trends op dit moment, is het gebruik van houten badkamermeubelen. Het hout geeft de badkamer een hele gezellige, sfeervolle uitstraling. Daarbij past het hout zowel bij een klassiek ingerichte ruimte, als bij een landelijke badkamer. In welk type badkamer gebruik jij deze meubels?

 

Tip 2: grote donkere tegels voor op de vloer

Ook het gebruik van grote vloertegels, het liefst in een donkere kleur, is momenteel ontzettend populair. Je kunt deze tegels eenvoudig online bestellen en door een tegelzetter laten leggen.

 

Tip 3: maak de badkamer ook geschikt voor senioren

Door een douchebak uit de badkamer te verwijderen en bijvoorbeeld voor een bad met een schuif in de rand hiervan te kiezen, is de badkamer ook geschikt voor senioren. Het komt regelmatig voor, dat zij uitglijden bij het in de douchebak of het bad stappen.

 

Tip 4: plaat spotjes met ledverlichting boven de spiegel

Om voldoende licht te hebben in de badkamer, kan het verstandig zijn om voor spotjes boven de spiegel te kiezen. Vul de spotjes met ledverlichting om bij te dragen aan een duurzaam interieur.

 

Tip 5: gebruik behang op de muren van de badkamer

Behang lijkt wellicht bepaald geen geschikt materiaal voor de bekleding van muren in de badkamer. Toch is het tegendeel waar, mits je voor speciaal vliesbehang kiest! Dit behang kan ook in badkamers gebruikt worden, omdat het bestand is tegen condens.

Tags: