Wat is een kledingstomer en wat zijn de functies? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17378
post-template-default,single,single-post,postid-17378,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

10 jun Wat is een kledingstomer en wat zijn de functies?

In de huidige maatschappij zijn er binnenshuis verschillende werkzaamheden, die elke week of zelfs elke dag terugkomen. Een bekend voorbeeld is het wassen, drogen en strijken van je kleding. Dankzij de uitvinding van de wasmachine en de kledingdroger wordt veel werk ons al uit de handen genomen.

Helaas blijft het strijken van kleding een karwei dat handmatig moet gebeuren, want is er nog niks uitgevonden om alle kleding automatisch te strijken. Wil je toch sneller werken, ondanks de grote stapel van kleding? Dan zal het strijken efficiënter moeten. Gelukkig zijn er een aantal exclusieve modellen, die alle resterende was, als sneeuw voor de zon laat verdwijnen!

Meest efficiënte strijkijzer

Om de juiste keuze gemakkelijker te maken, zijn er uit de test een aantal strijkijzers gerold, die samen de beste vijf strijkijzers van 2020 vormen.

Het product spreekt voor zich, het is bedoeld om kreukels uit jouw kleding te halen. Toch kunnen twee strijkijzers onderling flink verschillen in prijs. Daarnaast is het belangrijk om te identificeren waar je precies naar op zoek bent.

In de volksmond wordt er snel gesproken over een strijkijzer, terwijl strijkijzers in realiteit niet veel meer worden verkocht. Een uitstekend alternatief voor de traditionele strijkijzer is een stoomstrijkijzer oftewel een kledingstomer.

Het alternatief; een kledingstomer

Het moderne alternatief is een kledingstomer. Dit apparaat is vele malen efficiënter dan het traditionele strijkijzer, omdat je bij het stomen geen strijkplank nodig hebt.

Appeltje eitje

Het is erg simpel; Hang eerst de kledingstukken op die gestoomd moeten worden. Vervolgens zet je de kledingstomer aan en beweeg je het apparaat langs de kleding. Werken met een kledingstomer is daarom bijzonder tijdbesparend en efficiënt.

Wanneer je te kampen hebt met hardnekkige kreukels, is een strijkijzer wellicht een betere optie. Omdat je met een kledingstomer geen druk op de kledingstukken kunt zetten, is het verwijderen van hardnekkige kreukels gemakkelijker met een strijkijzer. De keuze van een geschikt product blijft lastig. Daarom heeft BesteTester.nl de beste kledingstomers van dit moment op een rijtje gezet, zodat jij een goede afweging kunt maken, voordat je over gaat op de aanschaf.

Tags: