Wait, what? Je kan je koffer dus naar het buitenland versturen voor je vakantie - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16465
post-template-default,single,single-post,postid-16465,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 jun Wait, what? Je kan je koffer dus naar het buitenland versturen voor je vakantie

We kennen het allemaal wel: de struggle die inpakken heet. Vlak voor je op vakantie gaat, lijkt het opeens een heel goed idee om vijftien setjes kleding (plus schoenen) in te pakken voor een midweekje weg. Oeps. Het gevolg? Een loodzware koffer waar je vervolgens continu mee moet lopen zeulen. Wat blijkt? Dat is nu helemaal niet meer nodig! Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om je koffer te versturen naar het buitenland te sturen, zodat je je bagage niet de hele reis lang mee hoeft te sjouwen. Top! Maar hoe werkt dat precies?

 

Travel light 2.0: ontspannen reizen zonder koffer

Je koffer naar het buitenland sturen zodat je vakantie ontspannen begint; het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar gelukkig is het dat niet. Het versturen van je bagage is namelijk hartstikke makkelijk.

 

Het begint natuurlijk allemaal met het boeken van je zending. Dit gebeurt allemaal online dus je kunt het op je gemak regelen vanaf je eigen bank. Belangrijk is wel om vooraf aan je accommodatie in het buitenland te laten weten dat je jouw koffer verstuurt om zeker te weten dat jouw bagage in ontvangst genomen kan worden. Een ander belangrijk punt is dat je alle adresgegevens correct moet invoeren zodat jouw koffer wel naar het juiste adres wordt verstuurd. Als dit allemaal goed is geregeld, is het tijd voor de volgende stap: het klaarmaken van je koffer voor verzending! Wanneer je jouw koffer naar het buitenland verstuurt, ontvang je uitgebreide instructies plus verzend labels. Daarna is het tijd om je koffer klaar te maken voor de chauffeur die hem komt ophalen op de afgesproken dag.

 

Terwijl jouw koffer al is begonnen aan de reis, hoef jij hier helemaal niet meer naar om te kijken. Alles wordt namelijk netjes bijgehouden zodat jij dit niet hoeft te doen. Kan de control freak in je daar nu niet mee leven? Dan is er altijd nog de ‘Track and Trace’ mogelijkheid waarmee je stiekem een oogje in het zeil kunt houden. Het enige dat jij nu nog hoeft te doen, is je paspoort en e-ticket meenemen en de reis kan beginnen! Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming staat de koffer die je verstuurd hebt dan al op je te wachten. Zo makkelijk kan het leven zijn. Fijne vakantie!