De verschillende functies van VELUX raamdecoratie - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15848
post-template-default,single,single-post,postid-15848,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

13 jan De verschillende functies van VELUX raamdecoratie

In het steeds drukker bevolkte Nederland moet iedereen zo goed mogelijk van de beschikbare ruimte gebruik maken. Bij de meeste huizen wordt daarom ook de zolderruimte op een nuttige manier benut. Deze kan bijvoorbeeld als een kantoor of extra slaapkamer ingericht worden. De zolder van je huis op deze manier benutten wordt een stuk makkelijker wanneer het dak voorzien is van een dakraam of dakkappel. Indien een zolder hiervan voorzien is dan is de kans groot dat dit een VELUX dakraam betreft. De VELUX Groep zorgt namelijk met hun producten al meer dan 70 jaar voor betere leefomgevingen onder daken. Dit doen zij niet alleen met dakramen, maar ook met bijpassende raamdecoratie.

Raamdecoratie voor je VELUX dakraam

VELUX staat bekenend als een kwaliteitsproduct waarbij slim gebruik wordt gemaakt van het product design. Bij elk raamdesign vindt u verschillende raamproducten op maat in verschillende kleuren en designs. U hoeft dus niet speciaal gordijnen, zonnenwering of rolluiken op maat te laten maken. U kies simpel het dakraamtype en besteld zo automatisch uw producten op de afgestemde maat. Het dakraamtype vindt u op of aan de zijkant van uw raamkozijn.

Neem een kijkje op de VELUX shop voor het complete aanbod. Denk bijvoorbeeld aan vouwgordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. Ook rolluiken, buitenzonweringen en insectenhorren behoren tot de opties.

Functies die de decoratie kan vervullen

De raamdecoraties van Velux shop hebben allemaal hun eigen unieke functies en toepassingen. Zo zijn vouwgordijnen, jaloezieën en rolgordijnen bedoeld om de zolderkamer te verduisteren. Rolluiken vervullen deze functie ook maar zorgen tegelijkertijd ook voor warmtewering en een betere isolatie. Een buitenzonwering vervult een unieke functie omdat deze wel zon doorlaat maar de warmte buiten houdt. Insectenhorren zijn ideaal wanneer je de zolderkamer regelmatig wilt luchten. Deze raamdecoratie zorgt er op deze momenten voor dat insecten buiten de kamer blijven. Door de unieke functies en eigenschappen van de raamdecoraties uit Velux shop kan je een perfecte leefomgeving creëren voor je zolderkamer. Een extra voordeel is dat de producten perfect passen op VELUX dakramen waardoor de montage een fluitje van een cent is.