Tips voor het kopen van kinderkleding - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17031
post-template-default,single,single-post,postid-17031,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Kinderkleding

09 jul Tips voor het kopen van kinderkleding

Het kopen van kinderkleding kan leuk zijn, omdat je altijd wel nieuwe dingen in de winkels hebt voor de kleintjes en ze toch snel groeien, maar het kan ook een klus zijn omdat het nogal prijzig kan zijn. Daarom hieronder een aantal tips om slimmer inkopen te doen voor de kids!

Lijstjes maken

Wanneer je baby wordt geboren, heb je natuurlijk al allerlei kledingstukken ingekocht, zoals rompers, sokjes, broekjes enzovoorts, zodat je alles in huis hebt. Het enige nadeel hiervan is dat de kleintjes hier al gauw niet meer in passen, dus tijd voor nieuwe kleding! Hoe pak je dit het handigst aan? Vaak is het zo dat de sokjes nog wel een lange tijd mee kunnen gaan, maar rompers bijvoorbeeld beginnen al snel te knellen als de kleine nog pampers draagt. Maak dus een lijstje met de kledingstukken die het belangrijkst zijn op dat moment, zodat je weet wat je precies moet zoeken en kopen.

Trends

Natuurlijk wil je de kids kleden in trendy en leuke kleding. Hou hiervoor de trends in de gaten per seizoen. Zo is het vaak dat de trends van kinderen en volwassenen niet zozeer verschillen qua kleurpaletten en printjes. Dus dat is dan makkelijk bij te houden als je het even niet meer weet! Z8, bijvoorbeeld, is een merk voor de kleintjes met trendy en kleurrijke kleding. Boordevol printjes, maar ook basic kleding voor als je je kind in niet zulke opvallende kleuren wilt kleden.

Online shoppen

Tegenwoordig hebben we natuurlijk ook het fenomeen online shoppen. Dit vergemakkelijkt het gehele proces van winkelen, omdat je alles van tevoren al kunt uitzoeken. Dit kan vooral handig zijn wanneer je gaat shoppen voor kinderkleding. Je kunt namelijk filters gebruiken voor maten, kleuren, het geslacht en natuurlijk heb je soms ook te optie om te kijken of het beschikbaar is in de winkels als je tijd tekort hebt.