Sinterklaas cadeautips - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15756
post-template-default,single,single-post,postid-15756,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

14 nov Sinterklaas cadeautips

Over een kleine periode is Sinterklaas weer in ons land! Gezelligheid, veel snoepen, Sinterklaas gedichten en leuke cadeautjes zijn de sleutelwoorden van een geslaagd Sinterklaasfeest. Omdat het ieder jaar weer een hels karwij is om voor iedereen een passen cadeau te kopen hebben we drie leuke cadeautips voor mannen op een rijtje gezet.

Mannen

Mannen denken vaak dat ze hele simpele wezens zijn, maar stiekem zijn ze zo nu en dan behoorlijk complex. Mannen vinden lang niet alles even leuk, vooral als het aankomt op cadeaus. Een cadeau voor een man moet aan een aantal eisen voldoen: het cadeau moet praktisch zijn of onwijs gaaf. Het liefst zien ze natuurlijk een combinatie van beide.

Drone

Een drone is niet altijd even functioneel maar wel erg gaaf. Met een drone scoor je gegarandeerd punten bij de meeste mannen. Het op afstand besturen van een klein vliegtuigje haalt het kind in iedere man naar boven.

Smartwatch

Een van de belangrijkste accessoires van een man is zijn horloge. Van klassieke tot moderne modellen, mannen kunnen door middel van een horloge een fashion statement maken. In het verleden ging het bij de horloge dragers alleen om de uitstraling en de kwaliteit van de horloges. Tegenwoordig is hier een factor bijgekomen namelijk de technische snufjes die in het horloge verwerkt zitten. Met een smartwatch ga je zeker punten scoren bij heren.

Globe

Wie ken ze niet, zo’n ouderwets bureau als vroeger. Zo’n bureau waar een mooie statige globe de show stal. Een wereldbol ontbrak nooit op een karakteristiek bureau vroeger. Omdat het vroeger zo standaard was, is deze accessoires met een sterke reputatie juist nu een geweldig cadeau voor iedere man. Omdat het cadeau is weggelegd voor iedereen die zichzelf een beetje serieus neemt, is het een origineel cadeau met een sterke boodschap!