Parasols in verschillende soorten en maten - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16981
post-template-default,single,single-post,postid-16981,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

22 mei Parasols in verschillende soorten en maten

Omdat er heel veel verschillende soorten tuinen zijn, zijn er ook heel veel verschillende soorten parasols. De vraag is dan dus natuurlijk wel type parasol past bij de tuin die jij hebt. De eerste zaak waar je dan natuurlijk op let is ook de meest logische. Je kiest natuurlijk de parasol die het beste bij de oppervlakte past. Heb je een levensgrote tuin? Dan kies je voor een echte terrasparasol. Heb je minder ruimte te gebruiken? Dan is het vooral slim om voor een stoelparasol te kiezen. Passende formaten zijn altijd ideaal voor optimaal gebruik.

Goed letten op het frame

Een andere belangrijke factor betreft het frame. Niet alleen het formaat van de parasol moet passen bij de ruimte die je hebt. Dat geldt misschien zelfs wel nog meer voor het frame. Dat komt immers daadwerkelijk op de grond te staan en mag dus absoluut geen overlap hebben. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er frames in allerlei verschillende soorten zijn. Denk bijvoorbeeld aan het materiaalgebruik. De keuze tussen hout en aluminium is bijvoorbeeld een hele belangrijke om te maken. Zorg dat je hier dus allemaal goede aandacht aan besteedt bij het kiezen van de juiste.

De accessoires erbij bestellen

Waar het gaat om parasols in verschillende soorten en maten, is er bijvoorbeeld ook een verschil in de mogelijkheden die rondom de parasol worden geboden. Denk dan bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de parasol te kunnen opbergen op een nette manier. Het liefst gebruik je hier natuurlijk een opberghoes voor. Of je de parasol nu wel of niet uit het frame moet halen maakt daarbij natuurlijk geen verschil. Het is vooral belangrijk dat de hoes goed past en gemakkelijk te gebruiken is. Weeg al dit soort zaken dus ook altijd mee wanneer je een keuze gaat maken.

Tags: