Onderooglidcorrecties maken korte metten met wallen - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17405
post-template-default,single,single-post,postid-17405,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

16 jul Onderooglidcorrecties maken korte metten met wallen

Onderooglidcorrecties zijn specifiek bedoeld om wallen weg te werken. Wallen onder de ogen geven de impressie dat iemand er moe uit ziet. Als jij wallen hebt ontwikkeld onder je ogen, dan krijg je vast ook vaak de vraag of je verdrietig bent. Wallen zijn eigenlijk gewoon normaal, maar ze kunnen je hele kijk op het leven volledig veranderen. Ze halen je zelfvertrouwen weg en je kunt niet meer jezelf zijn omdat je je er zo bewust van bent. Onderooglidcorrecties zijn snel en gemakkelijk uit te voeren en maken in een uurtje korte metten met je wallen.

 

Hoe worden onderooglidcorrecties uitgevoerd?

Onderooglidcorrecties worden onder plaatselijke verdoving gedaan en dat bij de kliniek zelf. Je wordt dus niet opgenomen in het ziekenhuis en mag naderhand na een korte rustperiode gewoon weer naar huis. Als je echt bang bent voor de plaatselijke verdoving, dan is een algehele verdoving soms ook mogelijk. Bij onderooglidcorrecties wordt er een kleine incisie gemaakt net onder het ooglid of aan de binnenkant. Hier wordt de wal dan in weggewerkt. Het resultaat is een veel jonger en frisser oog en dus een veel beter uiterlijk.

 

Het herstel

Herstellen van onderooglidcorrecties gaat heel snel. Er worden kleine hechtingen aangebracht en als deze er na een week tot 9 dagen zijn uitgehaald is het verschil direct zichtbaar. Je mag dezelfde dag weer naar huis en dan moet je je ogen regelmatig koelen met een masker. Zwellingen gaan snel naar beneden en als je met een extra kussen slaapt voorkom je dat er te veel bloed naar je hoofd loopt. Een week nadat onderooglidcorrecties zijn uitgevoerd mag je al heel veel weer. Waar je nog wel op moet letten is dat je de eerste drie maanden niet onder de zonnebank gaat en dat je niet in de felle zon gaat zitten. Een aantal weken nadat de ooglidcorrectie is uitgevoerd ga je op controle om te zien of alles goed is verkopen.

 

Vrijwel risicoloos

Het mooie van onderooglidcorrecties is dat deze vrijwel risicoloos zijn. De procedure is simpel en er wordt weinig schade aangericht. Eén kleine incisie is vaak voldoende. Zwelling, roodheid en een beetje pijn is normaal. Je krijgt een protocol om dit tegen te gaan en je mag gewoon een pijnstiller nemen. In uitzonderlijke gevallen kan het oog ontstoken raken, kan het onderooglid gevoelloos worden, ontstaat er een cyste, krijgt het oog een asymmetrische vorm of kan het nabloeden. Gebeurt dit, dan neem je contact op met de kliniek die de procedure heeft uitgevoerd en zullen zij er zorg voor dragen dat je goed wordt opgevangen.

 

Je zelfvertrouwen komt terug

De impact van een gebrek aan zelfvertrouwen op de mentale staat van iemand moet niet worden onderschat. Ook als je elke dag in de spiegel kijkt en je bent niet tevreden over wat je ziet, dan kan dit zelfs depressies opwekken. Met onderooglidcorrecties kan dit snel en simpel worden verholpen en krijg je je zelfvertrouwen snel weer terug. Zorg goed voor jezelf en de resultaten van je onderooglidcorrectie blijven zeker 15 jaar zichtbaar.

Vind hier alle informatie over de ooglidcorrecties van ABC Clinic.