Zie er mannelijk uit met overhemden van State of Art - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17835
post-template-default,single,single-post,postid-17835,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

22 mrt Zie er mannelijk uit met overhemden van State of Art

Wil je je look verbeteren met nieuwe kleding voor heren? Probeer dan de overhemden collecties van State of Art, een kledingmerk dat gespecialiseerd is in herenkleding, met name herenoverhemden en poloshirts. Hoewel overhemden meestal worden gedragen bij formele gelegenheden, zoals om naar het werk te gaan of naar een huwelijksfeest te gaan, zijn overhemden juist geschikt om bij meer casual gelegenheden te worden gedragen. Natuurlijk zijn de overhemden die meestal bij zeer formele gelegenheden worden gedragen en bij meer casual gelegenheden verschillend in zowel hun ontwerpen als materialen. Dus je moet de shirts die je wilt dragen zorgvuldig kiezen op basis van de gelegenheden die je gaat bijwonen. Als je er nog meer casual uit wilt zien maar toch je mannelijkheid wilt behouden, dan kunnen poloshirts een optie zijn.

 

De geschiedenis van State of Art

State of Art heren kleding bestaat al meer dan 30 jaar. Het werd voor het eerst opgericht in 1987 in Nederland. Het komt dus heel vaak voor dat je posters van dit merk ziet in winkelcentra in de stad waar je woont. Door zijn lange geschiedenis in de mode-industrie en zijn populariteit verkopen veel winkels de producten van State of Art maar al te graag. Interessant is dat de geschiedenis van dit merk begon met een familiebedrijf dat in 1936 gebreide babykleding produceerde. Door het lagere geboortecijfer aan het eind van de jaren 70 zag dit bedrijf zich echter genoodzaakt zijn doel te veranderen naar meer volwassen klanten. Dus in 1987 werd het merk State of Art opgericht.

 

Verscheidenheid aan producten en hoe je ze kunt krijgen

Hoewel State of Art heren overhemden als belangrijkste productcategorie naar voren brengt, heeft het ook andere productcategorieën die de hoofdcategorie grotendeels ondersteunen, waaronder vesten, jassen, blazers, vesten, broeken, jeans, enzovoort. Met die productcategorieën beschikbaar, kun je complete outfits van alleen dit ene merk vinden. Het lijkt erop dat dit merk wil dat zijn klanten er perfect uitzien in al zijn kleding van top tot teen. 

 

Heb je geen zin om de deur uit te gaan om State of Art kleding te zoeken? Dan kun je deze altijd online bestellen bij Sans-online.nl.