Welke kleding is geschikt voor lange slanke mannen? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15763
post-template-default,single,single-post,postid-15763,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
overhemden online

16 nov Welke kleding is geschikt voor lange slanke mannen?

Lange mannen zijn vandaag de dag geen uitzondering meer. Nederlandse mannen worden steeds langer. Het is dan ook niet gek dat de kledingbranche hier een aanpassing aan het maken is. Er ontstaat een hele nieuwe markt, kleding voor onze lange Nederlandse mannen!

Ben jij een lange man?

Dan ken je vast en zeker de website: Mouwlengte7

Jij weet dat je op deze website de perfect passende overhemden vindt. Ben je niet bekend met deze website neem er dan eens een kijkje, je zult versteld staan van het diverse aanbod, allemaal shirts in jouw maat!

Weet je niet goed waar je op moet letten bij het kopen van een overhemd voor lange slanke mannen? Klik dan hier om te kijken hoe een overhemd hoort aan te sluiten op je lijf.

Het kopen van een passende broek

Helaas benoemen de meeste verkopende partijen van broeken alleen de maten van de taille en de binnen beenlengte. Aangezien deze maten niet aangeven hoe breed de benen van een man zijn en hoe ver de lengte van de taille tot aan het kruis is, dien je een broek eigenlijk altijd voor het kopen te passen.

Zware stof die soepel valt, creëert dikte. Daarom is het als lange slanke man slim om een broek te zoeken in dit soort materiaal. Zorg dat de broek grote manchetten heeft, dit doet de broek proportioneel ogen ten opzichte van je lengte. Bij het zoeken naar een casual broek kun je letten op de broek zakken, zoek een broek waarbij de steekzakken schuin naar voren lopen, dit verbreekt de verticale lijn en laat je minder lang lijken. Kies daarnaast voor een brede riem met een grote gesp.

Het kopen van een passen shirt voor onder je overhemd

Uiteraard dient het shirt dat je draagt onder je overhemd lang genoeg zijn om hem in je broek te kunnen dragen. Schiet deze eruit, dan is het T-shirt te kort. Wanneer een T-shirt los om de taille zit, is het te groot. Tegenwoordig kun je vooral op het internet T-shirts vinden die zeer geschikt zijn voor lange mannen. De taille blijft smal maar het shirt is wel lang genoeg om in je broek te dragen. Een geschikte website voor het kopen van je T-shirt is: Shirts of Cotton.

Een lange stropdas zorgt voor een bredere borst

Een stropdas dient altijd tot de riem te komen, alleen clowns dragen kortere stropdassen. Voor een lange, slanke man is een brede stropdas zeer geschikt, dit laat de borst breder lijken. Kies voor zware schuine of diagonale strepen of figuren, uiteraard kunnen andere patronen ook, maar kies nooit een verticale streep!

Blazers, jassen en colberts

Dit zijn DE geheime wapens van lange en slanke mannen. Deze jasjes voegen massa toe en laten je er mannelijk uitzien. Let er wel op dat de rug van het jasje minimaal over de top van je broek hangt. Het is zelfs niet erg om deze er verder overheen te laten hangen want dit verkort de lijn van je benen. Zoek naar jasjes met dikke schouders om opvulling te geven. Ook lange slanke mannen kunnen er perfect uitzien dus zoek de juiste kleding!