Welke jurk draag je komende zomer? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15516
post-template-default,single,single-post,postid-15516,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 apr Welke jurk draag je komende zomer?

Het blijkt iedere zomer weer een ingewikkelde taak om de leukste jurken bij elkaar te zoeken, in het enorme aanbod wat er tegenwoordig is. Kies je voor een kleurrijke jurk met veel tierelantijnen, of krijgt een bescheidener jurk je voorkeur? Men zegt weleens: “je bent wat je draagt!” Kies daarom altijd voor een jurk die aansluit bij je karakter en je interesses, zodat mensen je in de jurk herkennen. Wil je het voordelig doen dit jaar? Kijk eens wat je nog van vorig jaar in de kast hebt hangen. De trends voor 2016 verschillen niet veel van 2015, waardoor je veel op de kosten voor nieuwe jurken kunt besparen!

 

Trend in 2016: kleurrijk en lang!

Een van de trends die voor de zomer van 2016 verwacht wordt op het gebied van jurken is kleurrijk en lang. Jurkjes worden steeds vrolijker, door de verschillende kleuren die in de jurken gebruikt worden. Overigens hoeft het niet per definitie zo te zijn dat een jurk met veel kleur ook druk moet zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een strakke jurk met een of twee kleuren, die weliswaar vrolijk is, maar absoluut niet druk oogt. Dit is bijvoorbeeld handig voor je werk of bij een feestje van je familie.

Naast het feit dat veel jurken in de zomer van 2016 kleurrijk zullen zijn, wordt het ook steeds populairder om een wat langere jurk te dragen. Een jurk mag best tot aan je enkels komen, in plaats van tot je knieën!