Waterproof make-up: wat zijn de voordelen? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15519
post-template-default,single,single-post,postid-15519,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 apr Waterproof make-up: wat zijn de voordelen?

Veel vrouwen kiezen voor waterproof make-up, wat vaak iets duurder is dan een normale vorm van make-up. Wat maakt waterproof make-up dermate handig, dat deze vorm van make-up zo populair is onder (jonge) vrouwen? In dit artikel bespreken we verschillende voordelen van waterproof make-up. Het is overigens niet per definitie zo, dat waterproof make-up beter is. Bij een overdekte bijeenkomst kunt u bijvoorbeeld ook prima gebruik maken van make-up welke niet waterproof is. De kans dat bijvoorbeeld de mascara uitloopt is immers minimaal!

 

Waterproof make-up blijft beter zitten

Een van de voornaamste voordelen aan waterproof make-up, is dat deze vorm van make-up beter blijft zitten dan een gewone vorm van make-up. Dit is bijvoorbeeld erg handig als u een bezoek brengt aan het zwembad, als u een dagje naar het strand gaat, enzovoorts. De waterproof make-up zal niet uitlopen, wat niet alleen fraaier is voor uw uitstraling maar ook voorkomt dat de make-up bijvoorbeeld in uw ogen loopt. Dit kan een irriterend gevoel opleveren, wat u vanzelfsprekend liever voorkomt.

Naast een bezoek aan het zwembad of aan het strand, is waterproof make-up ook erg handig als u bijvoorbeeld door de regen moet lopen of fietsen. Ook hierbij kan de make-up uitlopen, wat vaak een onverzorgde uitstraling aan uw gezicht geeft. Of denk aan een begrafenis, waar u wellicht een traantje moet laten. U wilt voorkomen dat er make-up met de traan meeloopt! Kortom, met waterproof make-up bent u ervan verzekerd dat u er goed uit blijft zien, ook bij vochtige omstandigheden.