Waar je moet zijn voor een dagje shoppen - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17883
post-template-default,single,single-post,postid-17883,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

17 mei Waar je moet zijn voor een dagje shoppen

De zomermaanden komen langzamerhand in het vizier. De temperaturen rijzen, lentebloesem verandert langzaam in volle groene bladeren en het gras komt, als je niet uitkijkt, tot boven je enkels. Dat de zomermaanden in zicht zijn betekent ook dat de zomervakantie om de hoek staat. Veel vrije tijd dus en daarom ook tijd om jezelf te trakteren en een dagje lekker te gaan shoppen met vriendinnen of familie. De plek waar je op zo’n dag goed terecht kan, is op De Passage in Den Haag. Hier is waarom. 

Een fijne sfeer

In De Passage hangt een unieke sfeer die je niet bij andere winkelcentra snel zal zien. De prachtige natuurlijke lichtinval door het plafond dat voor het grootste deel uit glas bestaat geeft je het gevoel dat je gewoon in de buitenlucht loopt. Tegelijk blijf je op de regendagen alsnog droog en kan de gewenste temperatuur makkelijk geregeld en vastgehouden worden. Daarnaast wordt door het gebruik van glas en groen op de winkels er een luxueus, chique, maar tegelijk een erg sfeervolle indruk gemaakt op de bezoekers van De Passage. Mensen kunnen daarom zowel doelgericht naar de winkel gaan, als een beetje door het winkelcentrum struinen om gewoon te genieten van de producten en de sfeer die in het overdekte winkelcentrum hangt. Kortom: in De Passage kan je je dag zonder te vervelen goed besteden.

Het winkelaanbod

Natuurlijk is een winkelcentrum geen goed winkelcentrum als het niet de vestigingsplek is voor de beste winkels. Zowel redelijk luxe kledingmerken zoals Distrikt Nørrebro en Costes, als zeer toegankelijke winkels zoals de Xenos en Intertoys zijn gevestigd in De Passage. Zo kunnen allerlei verschillende mensen uit verschillende milieus in De Passage goed terecht voor hun koopjes. Daarnaast zijn er genoeg horecagelegenheden aanwezig in De Passage. Zo kun je je kopje koffie halen bij de Starbucks, je smoothie bij de Smoothie Company, of gewoon een lekker broodje gaan eten bij de Stan&Co. Een dagje vertoeven in depassage.nl is daarom geen probleem!