Vooruitblik mannenmode 2017 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15796
post-template-default,single,single-post,postid-15796,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

01 dec Vooruitblik mannenmode 2017

2017 komt alweer rap dichterbij. Daarom is het zaak dat je nu alvast rekening houdt met de trend die het komende jaar leidend wordt. Maar wat is eigenlijk de vooruitblik voor de mannenmode in 2017? Welke trends kunnen we alvast waarnemen?

Wijde broeken

De tijd van de skinny jeans is weer voorbij. Broeken moeten gewoon lekker zitten, dat is waar het om gaat. Ze worden dus weer wijder. Want, geef toe, die skinny jeans zitten veel minder lekker dan een wijde broek waar jij je goed in kunt bewegen.

Natuurlijke en neutrale kleuren

Een tijd lang is het helemaal in geweest om kleding met een hele felle, uitspringende kleur te dragen. Dat is voorbij. De natuurlijke en neutrale kleuren zijn weer helemaal hip. Het voelt voor jezelf ook veel prettiger als je niet met al te felle kleuren gekleed bent. Het is misschien even wennen om niet zo heel erg op te vallen, maar je kunt daardoor veel beter en prettiger jezelf zijn.

Coltruien

Wat we ook al een tijd niet meer hebben gezien, zijn coltruien. Deze heerlijk zittende truien zijn volgend jaar weer helemaal in de mode. Je kunt ze natuurlijk onder een colbert dragen of over een overhemd. Colberts zitten overheerlijk en dat is dan ook de voornaamste reden dat ze weer terugkomen.

Tassen

Niet alleen kleding maakt de modieuze man compleet, ook tassen spelen hierbij een belangrijke rol. Er zijn tegenwoordig enorm veel modieuze heren tassen die net de finishing touch geven aan man.

Gewoon prettig

Misschien wordt de rode draad inmiddels wel duidelijk. Zorg dat je je niet teveel laat leiden door wat een ander je wil opleggen. Je moet je prettig voelen in de kleding die je draagt en dat moet je ook uitstralen. Juist doordat je je prettig voelt in die kleding, ga je ook uitstralen dat je een prettig gevoel hebt. Het is daardoor juist belangrijk om dus te kopen wat je zelf echt lekker vindt zitten; de uitstraling van het kledingstuk is daarbij van minder belang.