Tips om je interieur mee op te vrolijken - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16775
post-template-default,single,single-post,postid-16775,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

23 jan Tips om je interieur mee op te vrolijken

De feestdagen zitten er weer op, buiten is het koud en in de avond is het nog donker. Eind januari en februari wordt door veel mensen ervaren als de “saaie maanden”. In dit artikel geven we je een aantal tips om je interieur een boost te geven.

Het einde van de winter komt langzaam maar zeker in zicht. Echter moeten we nog wel een aantal saaie, koude en donkere weken door. Het is dan ook geen gek idee om je interieur alvast wat op te vrolijken met bijvoorbeeld een aantal kleurrijke kelim kussens, luxe kussens of kleurrijke tapijten. Naast het toevoegen van wat extra kleur op de bank of op de stoel kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een wand een ander kleurtje te geven.

Fleur je bank of stoel op
Wist je dat je door het toevoegen van een gekleurd kussen op je bank of stoel al een totaal ander beeld kunt krijgen van je interieur? Niks is krachtiger dan het toevoegen van kleur. Dit wordt bewezen door de vele merken die bewust een bepaalde kleur kiezen om het juiste gevoel achter te laten bij de doelgroep. Rood roept bijvoorbeeld gevaar op, terwijl geel je een warm en veilig gevoel geeft. Door met deze kleuren in je interieur te spelen geef je jezelf een boost om de laatste weken voor de start van de mooie lente door te komen.

Schilder een muur
Om het gevoel van kleur nog krachtiger over te laten komen kun je ervoor kiezen om een wand een ander kleurtje te geven. De voordelen zijn dat het voelt als een totale make-over van de kamer, terwijl het niet heel veel geld en inspanning hoeft te kosten.

Koop een fel en opvallend bed overtrek.  
Door een nieuw en felgekleurd bed overtrek te kopen kun je de slaapkamer gemakkelijk en goedkoop een “nieuwe look” geven. Als je opstaat en de mooie kleuren op je bed ziet, dan begin je de dag met een goede “vibe”.