Tips voor het kopen van je nieuwe winter outfit - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15727
post-template-default,single,single-post,postid-15727,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

08 nov Tips voor het kopen van je nieuwe winter outfit

Nu de winter alweer om het hoekje kijkt, is het voor velen tijd om eens na te denken over een winter outfit. Hoe moet je dit jaar weer voor de dag komen? Het is tijd om wat tips te bespreken zodat je het zeker niet koud zult hebben in de winter.

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes

In de winter is het zaak dat je zoveel warmte vasthoudt, zeker als het buiten erg koud begint te worden. Je doet er daarom goed aan om meerdere lagen kleding over elkaar heen te trekken. De warmte blijft dan opgesloten waardoor je het niet te koud zult krijgen. Bovendien kun je dan ook nog eenvoudig wat uittrekken als het ergens warmer is dan je verwacht had of als je bijvoorbeeld een stuk moet fietsen en het daar warm van krijgt.

Zorg voor mooie schoenen

Vaak is winterkleding niet heel kleurrijk. Daar kun jij natuurlijk wat aan veranderen, maar eigenlijk staan veel kleuren niet altijd even leuk in de winter. Dat betekent echter niet dat je dan maar alles in grijstinten moet dragen. Zeker je schoenen en winterse accessoires zoals handschoenen of een mooie sjaal mogen best de show stelen! Let wel op dat comfort boven alles moet gaan. Schoenen kunnen er nog zo mooi uitzien; als je de hele dag met koude voeten rondloopt is de lol er ook snel weer vanaf.

Goede kwaliteit muts, handschoenen en sjaal

Er zijn weinig dingen vervelender in de winter dan ijskoud verkleumd ergens aan moeten komen. Het voelt niet lekker en je bent een poos kwijt voor je weer een beetje levensvatbaar wordt. Dit kun je voorkomen door te investeren in goede winterproducten als een goede sjaal, een goede muts en goede handschoenen. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Tags: