Tassen trends voor de winter - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16229
post-template-default,single,single-post,postid-16229,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Tassentrends

23 okt Tassen trends voor de winter

Het is echt volop herfst in Nederland. De blaadjes aan de bomen verkleuren van groen naar okergeel, dieporanje en natuurlijk felrood. Regen en zon wisselen elkaar af, waardoor het najaar ook het regenboogseizoen genoemd kan worden. De paddenstoelen schieten uit de grond en zo langzaamaan begint de natuur zich op te maken voor de winter. Jij doet dit natuurlijk ook. Je kiest een nieuwe kleur voor je haar en make-up. De zomerjurkjes en t-shirts gaan de kast weer in en de wintertruien, blouses of overhemden met lange mouwen en lange broeken worden weer tevoorschijn gehaald. Bij je winterse outfit heb je ook een andere tas nodig die helemaal in is. Hang dus ook je lichtgekleurde tasjes in de kast en shop de nieuwste trends voor je tassencollectie.

Donkerrode leren tassen

Het meest opvallende aan de tassen trends voor de winter zijn de diepe kleuren die worden gebruikt. Zo zien we donkerblauw (neigend naar zwart) en grijs leer veel naar voren komen. De trendkleur voor het najaar is donkerrood, helemaal als het om leer gaat voor tassen (en ook schoenen en handschoenen). Hou je toch meer van een natuurlijke tint? Voor deze winter zijn aardetinten helemaal hot. Vooral roodbruin, oranjebruin, koper en karamel zijn geliefde kleuren in de tassenmode.

Individualiteit voorop

Er is niet echt een lijn te zien in het type tas dat helemaal hot zal zijn deze winter. Op de catwalks werd vooral de individualiteit gevierd en dat uit zich in heel veel verschillende leuke, gekke, mooie tassen en tasjes. Hoewel de minitrend zich nog even doorzet, zijn het toch vooral de grote tassen die het helemaal gaan maken als wintertrend. Wees niet bang om op te vallen met je tas, want accenten met pluche, slierten en franjes zijn helemaal in. Hou je wel van een gewaagd tasje? Kies dan een bijzonder design. Vooral de rakettas is zeer populair, maar ook tasjes in de vorm van winkelpandjes, stukjes taart, fruit en andere gekke vormen zijn in. De enveloptas is echter helemaal uit dit seizoen.