Super stijlvol met een gouden halsketting - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17364
post-template-default,single,single-post,postid-17364,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 mei Super stijlvol met een gouden halsketting

Accessoires zoals halskettingen zijn ideaal om jouw outfit de finishing touch te geven. Zelfs de meest eenvoudige combinatie tillen ze naar een hoger niveau. Bovendien is het aanbod verrassend uitgebreid. Voor elke kledingstijl is er een halsketting te vinden. 

Goud is terug van weggeweest

Een 5-tal jaren geleden waren zilveren halskettingen aan een opmars bezig. Maar deze trend is aan het ombuigen richting goud. Vooral de niet-klassieke kleuren worden veel gedragen, zoals witgoud en roosgoud, want die geven je outfit een creatieve toets. 

Contrast

Het leuke aan gouden halskettingen is het contrast met de rest van de kledij. Vooral op donkere stoffen valt dit edelmetaal lekker hard op. Maar ook bij rode kledij staat goud erg goed. Je kan hierbij ook denken aan een rode bikini. Het is trouwens niet alleen de kleur die van deze halskettingen een eyecatcher maakt, ook de schitterende lichtreflectie helpt hierbij. Zeker als je voor een gouden halsketting met diamanten kiest. 

Organische vormen zijn trendy

In de nieuwste modetrends verkiest men organische vormen. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar deze collectie. De gouden halskettingen hebben geen perfecte aflijning, maar kleine imperfecties die het juweel een flinke dosis karakter geven. Het zijn deze subtiele details die elke ketting uniek maken. Het onderstreept het handwerk van de goudsmid. 

Gouden halskettingen combineren

Het leuke aan gouden halskettingen is dat ze makkelijk combineerbaar zijn met andere juwelen. Dat mogen zelfs oorbellen of ringen in zilver zijn. De perfecte look samenstellen wordt zo nog eenvoudiger.