Suitable en diervriendelijk met Save the Duck! - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16252
post-template-default,single,single-post,postid-16252,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

22 nov Suitable en diervriendelijk met Save the Duck!

De winter is al half begonnen en de temperaturen beginnen dus te dalen. Tijd om jouw zomerkleding de kast uit te gooien en plaats te maken voor de wintercollectie. Niks is natuurlijk zo belangrijk als een winterjas en daarom willen wij jou introduceren aan Save the Duck.

Save the duck heeft verschillende soorten winterjassen zowel voor mannen als voor vrouwen. Save the duck jassen zien er stijlvol en modern uit. De bekendste modellen zijn de korte modellen. Daarnaast heeft dit merk ook nog lange modellen. De collectie bestaat uit jassen van verschillende materialen, pasvormen en kleuren. Voor iedereen zit er dus wel iets geschikts tussen! Save the Duck heeft basic kleuren, maar daarnaast ook felle vrolijke kleuren. Zo maak je de winter toch nog iets vrolijker!

Wat maakt Save the Duck zo bijzonder?

Save the Duck jassen zijn bijzonder en dit komt omdat zij diervriendelijke jassen produceren. Veel (merk)jassen maken gebruik van dierlijke materialen, waaronder veel gebruik wordt gemaakt van eendenvacht. De dons van deze eenden worden gebruikt voor de binnenkant van de jas en is lekker warm. Maar hiervoor ondergaat zo’n dier wel veel leed. Save the Duck produceert daarom jassen van synthetische stof met een net zo hoge kwaliteit. Het Italiaanse merk is zo uniek en onderscheid zich, met haar innovatieve productietechniek, daarmee van de meeste andere merkjassen. Door het aanschaffen van een Save the Duck jas redt je dus zeker wel een paar eenden van verschrikkelijk lijden. Met deze jas kun je er stijlvol bij lopen en tegelijk een mooi statement maken. Want waarom dieren laten lijden als het voor kwaliteit niet nodig is?

Een jas passen

Wil jij ook graag zo’n Save the Duck winterjas? Dan geven wij jou nog een paar laatste praktische tips. Het is handig om een winterjas altijd te passen met de kleding die je er vaak onder draagt. Dit geeft de beste indicatie voor de pasvorm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dikke trui. Daarnaast moet je goed letten op de mouwen, want je wilt geen koude onderarmen. Bovendien is comfort natuurlijk net zo belangrijk als de uiterlijke kenmerken van de jas. Kijk tot slot ook nog naar de zakken die jij het meest praktisch vindt en besluit of je wel of geen capuchon wilt. Save the Duck jassen kun je vinden bij de online website suitable.nl/be/de. Je kunt daarnaast ook langs in een van onze stores. Hier kun je nog veel meer casual herenkleding kopen. Zien we jou snel?

Tags: