Stylingtips feestdagen 2016 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15793
post-template-default,single,single-post,postid-15793,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

01 dec Stylingtips feestdagen 2016

De feestdagen komen er weer aan, en dat betekent dat je natuurlijk weer goed voor de dag moet komen! We geven je hieronder enkele tips om een goede indruk te maken.

Accent

Je kunt ervoor kiezen om met kerst echt strak en chique in het zwart gekleed te gaan en toch een gekleurd accent te nemen. Bij kerst hoort natuurlijk de kleur rood, zodat je dit in kunt vullen door voor bijvoorbeeld een rode lippenstift te gaan.

Je hoeft niet allemaal nieuwe kleding te kopen

Het kan soms verleidelijk zijn om je hele kledingkast te vernieuwen. Lang niet iedereen heeft daar echter geld voor. Het is daarom vaak een goede oplossing door een paar nieuwe kledingstukken te halen en die te combineren met wat je al hebt. Zo heb je voor weinig geld voor je gevoel toch een hele nieuwe outfit.

Let niet op de maat

Het is – zeker met kerst – dat je lekker in je kleding zit. Laat je daarom vooral niet verleiden door kleding aan te schaffen waar je net aan in past, om zo het idee te hebben dat je eindelijk de door jou gewenste maat kunt dragen. Het gevolg hiervan is dat je helemaal niet zo lekker in je kleding zit en zeker na het kerstdiner letterlijk het gevoel hebt dat je uit je pak barst. Koop daarom kleding die vooral erg goed en lekker zit en laat je daarbij in mindere mate leiden door het maatlabel dat er toevallig in hangt.

Een aansluitende tip is om ervoor te zorgen dat je eigen figuur goed naar voren komt. Je bent jezelf en kunt trots zijn op jezelf. Koop daarom geen kleding die eigenlijk niet bij je staat – ook al kan de kleding zelf wel heel mooi zijn. Koop kleding die goed bij jou staat en waar jij je prettig in voelt.