Sportaccessoires bedrukken? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17466
post-template-default,single,single-post,postid-17466,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 okt Sportaccessoires bedrukken?

Het is voor bedrijven populair om sportaccessoires te bedrukken en deze aan te bieden aan hun klanten. Op deze manier werk je als bedrijf aan klantloyaliteit en je naamsbekendheid. Natuurlijk komen er bij het bedrukken wel een aantal dingen kijken. Waarom is het bedrukken verstandig en hoe gebeurt het? Lees nu snel deze blog voor meer informatie op het gebied van bedrukken van sportaccessoires!

Welke sportaccessoires bedrukken?

Er zijn vele sportaccessoires die je kunt laten bedrukken. Het ligt er maar net aan wat voor merchandise of accessoires je wilt hebben. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Shakebekers¬†
  • Handdoeken
  • Sportkleding¬†
  • Stoelen, banken en/of zitzakken

Een van de meest populaire sportaccessoires om te bedrukken is de shakebeker. Hier wordt vaak wordt gekozen. Daarom gaan we hieronder verder in op de shakebeker.

Shakebeker bedrukken

De reden dat shakebekers vaak bedrukt worden, is dat heel veel mensen ervoor kiezen om een shakebeker aan te schaffen. Dat betekent dat veel van je klanten waarschijnlijk een shakebeker hebben of hier naar op zoek zijn. Voor vele sporters is het dan ook fijn om een shakebeker in bezit te hebben. Dat maakt het sporten eenvoudiger en bovendien is drinken uit een shakebeker fijner.

 

Hierdoor kiezen veel bedrijven voor het shakebeker bedrukken. Je eigen logo op shakebekers is natuurlijk fijn, omdat je klanten er vaak mee rondlopen. Daarom is het ook aangeraden om shakebekers te bedrukken.

Waarom ervoor kiezen sportaccessoires te bedrukken?

Het is hierboven al even genoemd, maar een fijn voordeel van sportaccessoires, zoals shakebekers, bedrukken, is dat je klanten er mee rondlopen en je op die manier werkt aan je naamsbekendheid. Wat echter vooral belangrijk is, is dat je werkt aan je klantloyaliteit. Klanten kopen/kiezen voor accessoires met het logo van jouw bedrijf. Dat toont een vorm van loyaliteit, wat een goed teken is. Hiermee werk je dus ook aan klantenbinding.

Verder kun je sportaccessoires bedrukken ook zien als inkomstenbron, aangezien je ze verkoopt. Dit is natuurlijk niet verplicht, je kunt ze ook aanbieden als cadeau bij bijvoorbeeld een bestelling of het afsluiten van een abonnement.

Hoe gebeurt het bedrukken?

Sportaccessoires bedrukken gebeurt vaak op basis van private label. Andere termen hiervoor zijn white label of eigen label. Wanneer je ervoor kiest je sportaccessoires te laten bedrukken, wordt jouw eigen logo dus op de accessoires geplaatst. Het bedrukken gebeurt over het algemeen op aanvraag, aangezien het afhangt van aantallen en vervoerswijze.