Sokken, wat is hot en wat not - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16203
post-template-default,single,single-post,postid-16203,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 sep Sokken, wat is hot en wat not

Nog niet al te lang geleden was het not done om je sokken boven je sneakers uit te laten komen of om sokken in je slippers te dragen. Als je vader op een warme zomerdag met zijn korte broek en opgetrokken sokken over straat ging, dan schaamde je jezelf om naast hem te lopen. In 2017 is het echter weer hip om je sokken te laten zien. Wel op de juiste stijlvolle manier natuurlijk. In dit blogbericht vertellen we je daarom wat op dit moment hot en wat not is op het gebied van sokken.

Sportsokken zijn weer terug

Katoenen sokken met een groot logo van een sportmerk erop, zoals tennissers dragen, zijn in 2017 weer helemaal terug. Het is hot om hoog opgetrokken sportsokken boven je sneakers te dragen. Deze trend is totaal het tegenovergestelde van de sokkenmode van een aantal jaren geleden. Sokken onder de enkels zijn dit jaar weer not en sportieve hoge sokken zijn hot. Het is een stijl die eind jaren tachtig al hip was en nu een comeback maakt. Hoog opgetrokken sokken met het logo van een bekend sportmerk zijn weer helemaal hot. Het merk van je sokken moet natuurlijk wel overeenkomen met de schoenen die je draagt.

Passende sokken bij je outfit laten zien

Ook onder een niet sportieve outfit mag je in 2017 je sokken laten zien. Draag je sneakers of schoenen met hakken onder een rok dan is het hot om hier je sokken bovenuit te laten steken. De kleur en stijl van de sokken moeten wel passen bij de rest van je outfit. Saaie bruine sokken die te zien zijn onder een felgekleurde outfit zijn nog altijd een not. Je vader moet dus nog altijd een paar nieuwe sokken in hippe kleuren kopen. Zelfs als je in de winter een paar stoere boots en jeans draagt is het hot om hier passende sokken zichtbaar bovenuit te laten steken. Vrolijke sokken zijn op het moment erg hot. Het is tegenwoordig ook mogelijk om een sokken abonnement af te sluiten waardoor er maandelijks een nieuw paar trendy sokken op de deurmat liggen.

Tags: