Sapph by Faya - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16613
post-template-default,single,single-post,postid-16613,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

26 sep Sapph by Faya

Vrouwen hechten over het algemeen veel waarde aan hun lingerie. Lingerie wordt gezien als een kledingstuk waarmee een vrouw zich vrouwelijk kan voelen. Vrouwen kunnen zich zelfverzekerd voelen door prachtige en sexy lingerie te dragen. Tevens is het één van de kledingstukken waarmee ze mannen kunnen imponeren.

Bovenal is lingerie een kledingstuk waarmee vrouwen hun rondingen een fijne plek kunnen geven. Het is voor een vrouw erg prettig als bijvoorbeeld de borsten op een juiste manier in de lingerie zitten. Ze moeten niet la te veel hangen, maar ze moeten ook zeker niet afgekneld worden. Goede lingerie kan daarvoor zorgen.

 

Sapph

Wij zijn, in Nederland, in de gelukkige positie dat we enkele grote winkelketens en fabrikanten hebben die zich richten op sexy lingerie en badmode. Eén van die fabrikanten is Sapph. Sapph is sinds een paar jaar in handen van een grote investeerder. Deze heer, dhr. Roland Kahn, heeft indruk gemaakt met opmerkingen als ‘Ik heb Sapph gekocht uit pure geiligheid’ en ‘Ik maak van vrouwen absoluut lustobjecten’. Dergelijke uitspraken geven direct duidelijk aan waar de focus van Sapph op ligt.

 

Sapph is leverancier van sexy lingerie waarin vrouwen zich zelfverzekerd voelen. De opmars van Sapph in de afgelopen jaren is niet onopgemerkt gebleven. Vanuit verscheidene kanten is er een hoop kritiek gekomen, met name op de manier waarop Sapph marketing voert. Anno 2018 kunnen we wel simpelweg stellen dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen; Sapph is razend populair.

 

Faya

Die populariteit komt ook deels door de samenwerkingsverbanden die Sapph aangaat met BN’ers. In het verleden was dit bijvoorbeeld met Victoria Koblenko. Tegenwoordig is er een geheel nieuwe badmodelijn van Sapph ontworpen in samenspraak met Fajah Lourens. Deze collectie kenmerkt zich door veelvuldig gebruik van donkere kleuren (zwart) en een sexy uiterlijk. Eén van de blikvangers van deze collectie is een bikini met veters in het midden. Met behulp van deze veters kan een vrouw de mate van push-up zelf bepalen.