Relatiegeschenk - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17958
post-template-default,single,single-post,postid-17958,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

10 okt Relatiegeschenk

Voor mijn bedrijf wil ik graag persoonlijke relatiegeschenken geven aan mijn betere relaties. Ik zou het leuk vinden om iets te geven waar mijn relaties wat aan hebben, maar ook wat redelijk persoonlijk is. Dus zat ik eraan te denken om een bepaald product te laten bedrukken met mijn logo en een kleine dank tekst.

De bedrukte tassen

Na wat onderzoek te hebben gedaan kwam ik uit bij canvas tassen bedrukken. Ik ging naar de website van by me promotions en had de keuze uit meerdere tassen. Uiteindelijk koos ik voor een zwarte tas van katoen. De tas had een goede kwaliteit. Ik had maar 50 tassen nodig en gelukkig was het ook mogelijk om dit vrij lage bestel aantal af te nemen. Ik was hier blij mee omdat je vaak ziet dat er minimaal 100 of 200 eenheden afgenomen moeten worden. Hierdoor was ik onnodig hoog in de kosten gelopen.

Het ontwerp

Na lang twijfelen over wat ik op de tas wou hebben heb ik besloten om de tas te ontwerpen met mijn bedrijfslogo in kleur, en op de andere kant van de tas een stuk tekst waarin ik mijn dank voor de goede en trouwe samenwerking in uitspreek. De tekst op de tas was als volgt. Beste relatie, ontzettend bedankt voor de fijne, loyale en goede samenwerking. Ik hoop dat ik deze samenwerking met U nog jaren door kan zetten.

De waardebon

Ik kon het toch niet laten om nog wat bij deze tas te doen dus had mijn vrouw voor iedereen een waardebon van Plushop bij in de tas gedaan. Plushop is een bedrijf van een kennis en doet aan paraplu bedrukken. Doordat ik al zo in het bedrukken zat vond ik het een ontzettend leuk idee om erbij te doen.

De reacties

Mijn relaties waaraan ik de gift gedaan heb vonden het idee ontzettend leuk en vonden het leuk gevonden om 2 verschillende bedrukte producten te geven die ook nog is beiden heel persoonlijk zijn.