Paardrijkleding: modieus en functioneel! - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15897
post-template-default,single,single-post,postid-15897,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

20 feb Paardrijkleding: modieus en functioneel!

Het belangrijkste tijdens het paardrijden is dat de paardrijkleding functioneel is. Zo moet een broek strak zijn en moeten de naden op de juiste plekken zitten zodat ze niet gaan irriteren. Maar bij Paardenshop.nl vinden ze dat rijkleding naast functioneel, ook zeker modieus mag zijn!

Volop keus in rijkleding

Bij Paardenshop is er veel keuze in rijkleding. U kunt hier terecht voor uw complete outfit, van sokken tot aan handschoenen. Alle rijkleding bij Paardenshop.nl is zorgvuldig uitgekozen, ten eerste op functionaliteit. Daarnaast is er voor ieder kledingstuk genoeg keuze in onder andere kleuren en prints. Ook tijdens het paardrijden wilt u er natuurlijk modieus uitzien.

Rijschoenen en rijlaarzen

Erg belangrijk tijdens het paardrijden is het schoeisel. Zo moeten paardrijlaarzen nauw aansluiten. Kenmerkend voor rijlaarzen is dat ze een hoge schacht hebben tot aan de knie. Daarnaast zijn er ook speciale dressuurlaarzen waardoor het been langer lijkt. In plaats van laarzen kunt u ook kiezen voor rijschoenen. Dit zijn lage modellen en vaak wat goedkoper dan laarzen. Met het juiste schoeisel maakt u uw rijkleding helemaal af!

Paardijkleding online kopen

Online rijkleding kopen doet u bij Paardenshop.nl. Dé paardrijspecialist! Naast rijkleding kunt u hier namelijk terecht voor al uw andere benodigdheden voor paardrijden. Alle bestellingen worden gratis verzonden en u heeft het vaak de volgende dag al in huis.