Oorbellen maken de vrouw - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16830
post-template-default,single,single-post,postid-16830,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

05 mrt Oorbellen maken de vrouw

Ik denk dat oorbellen wel een van mijn favoriete, zo niet meest favoriete accessoires is. En veel vrouwen met mij als ik zo rondvraag. Oorbellen zijn gewoon leuk, punt. De moeite en pijn van het gaatjes schieten dubbel en dwars waard. Ik heb zelfs mijn vriend over kunnen halen om oorbellen te nemen. Daar gaan we het echter niet over hebben in dit artikel. In dit artikel gaan we het hebben over dames oorbellen trends voor het komende voorjaar.

In de eerste plaats zien we dat oorbellen knopjes maar populairder blijven worden. Oorbellen knopjes zijn vrij ingetogen oorbellen die je in principe overal kunt dragen van gala feest, naar bruiloft naar bioscoop avondje, casual, zakelijk, de knopjes oorbel is overal wel op zijn plaats eigenlijk. Elegant, stijlvol en niet te afleidend zijn de sleutelwoorden. De beste oorbellen knopjes uitvoering is ons inziens in het zilver. Deze zijn te verkrijgen in Nederland via ikbensieraden.

Op dit moment ook niet om aan te slepen zijn de Ibiza oorbellen. Dit zijn oorbellen geïnspireerd op de vibe van dit eiland. Dan moet je vooral denken aan boheemse tinten en hippie kleuren. Totaal weer wat anders dan de eerder beschreven knopjes oorbellen. Het type vrouw dat Ibiza oorbellen draagt is doorgaans wat extraverter en uitbundig. Moet je nu helemaal naar Ibiza vliegen om dit soort oorbellen te gaan kopen op een markt? Nee dankzij de enorme populariteit van Ibiza accessoires, waar vraag is, is aanbod, dus er zijn Nederlandse webwinkels, waaronder ikbensieraden.nl als voorloper waar men deze oorbellen voordelig kan aanschaffen.

Verder dan nog de parel oorbellen. Parel is lang niet meer zo duur als vroeger en tegenwoordig kan iedereen zich parel accessoires veroorloven van de bourgeoisie tot en met bijstandsmoeders, parel oorbellen zijn tegenwoordig voor een breed publiek. Parel oorbellen zijn dan weer wat formeler dan Ibiza oorbellen dus meer geschikt voor deftige aangelegenheden.