Online personal shoppers, de nieuwe trend. - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15706
post-template-default,single,single-post,postid-15706,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

18 okt Online personal shoppers, de nieuwe trend.

Stel je voor een eigen personal shopper, dit klinkt wel heel goed he? Voorheen moest je hier veel voor betalen en waren dergelijke diensten alleen weggelegd voor mensen met een hoog inkomen. Dankzij de moderne technologie kan nu iedereen gebruik maken van een online personal shopper.

 

Mode advies via het internet.

Het is een moderne versie van een personal shopper, en als je het mij vraag de niet alleen de moderne maar ook de betere versie hiervan. Het bespaard je een hoop tijd, het is vooral gemak en je betaald er helemaal niet meer voor dan wanneer je dezelfde kleding in de winkel zou aanschaffen. Bedrijven zoals Outfittery en The Cloakroom spelen goed in op de vraag naar zulke gemakdiensten, eerdere voorbeelden van dergelijke diensten zijn natuurlijk de maaltijdboxen.

 

Vooral het gemak en de tijdbesparing zijn elementen die belangrijk zijn in dit verhaal, daarnaast is het een erg fraaie manier om jezelf te verassen en verwennen met nieuwe kleding en een compleet nieuwe outfit tot accessoires aan toe.

 

Hoe werken deze bedrijven?

Het is een compleet team van online shoppers die je allemaal bij de verschillende aanbieders op hun website kunt zien en leren kennen, dit zijn stuk voor stuk kledingadviseuses, stijlexpert met een studie en achtergrond in de fashion / mode. Zodra jij je aanmeld via hun website nemen ze contact met je op voor een kennismakingsgesprek of krijg je een vragenlijst voorgeschoteld waar je max 10 minuten mee bezig bent. Hiermee krijgt jouw persoonlijk aangewezen online shopper een goed beeld van wie je bent en welke stijl het beste bij je past.

 

Door met meerdere bekende a merken die voor kwaliteit en duurzaam ondernemen staat samen te werken, beschikken zo over de nieuwste mode, vaak zelfs nog voordat deze in de winkels ligt. Zo kunnen de stijlexperts voor jou, nieuwe trends bepalen en deze exclusief aan jou aanbieden in de vorm van een complete outfit.

 

Wanneer jij de vragenlijst hebt ingevuld, ben je eigenlijk al klaar en is het even wachten tot je de nieuwe kleding thuisbezorgd krijgt. Dan kan jij het in alle rust en je eigen gemak passen en testen, vind je het mooi? Dan houd je het en wat je niet wilt stuur je terug, desnoods vraag je hier iets anders voor. Je betaald alleen wat je houd en achteraf.

 

Hoewel vrouwen veel meer met mode bezig zijn, dat zie je bijvoorbeeld ook terug in de personal shoppers, dit zijn voor 99% alleen maar dames die je helpen met het creëren van je nieuwe stijl. Zijn er toch meer van deze bedrijven voor mannen dan voor dames.

 

Kledingboxen voor heren en dames.

Heren kunnen zich aanmelden voor een kledingbox bij bedrijven zoals: The Cloakroom, Outfittery en House of Einstein.

 

Voor dames is er: B-Dressed en Scottybons.

 

De verschillen.

Het concept van een online personal shopper en een kledingbox is precies hetzelfde bij al deze bedrijven, hoewel de een met een vragenlijst werkt, neemt de ander persoonlijk contact met je op om je smaakprofiel beter te bepalen. Wat betreft de prijzen van deze kledingboxen, ook dit is niet van te voren te bepalen. Elke outfit is uniek en speciaal voor jou gemaakt. Je kunt wel in de vragenlijst of het persoonlijk Skype, Face-time of telefoongesprek aangeven wat je budget is. Daarmee is ook meteen gezegd dat er een kledingbox voor elk budget is en iedereen kan genieten van een gratis personal shopper.

 

Andere verschillen zitten hem natuurlijk in de gebruikte merken, zo heeft elke kledingbox aanbieder een aantal merken waar ze graag mee werken, de overeenkomst hierin is wel dat het allemaal a merken zijn.

 

Wat zijn de voordelen van een kledingbox?

Om te beginnen is het vooral tijdbesparend, daarnaast is het gemak en een leuke manier om eens een nieuwe style aan te meten voor jezelf. Aangezien je niet meer betaald dan de winkelprijs, kun je ook wel stellen dat een kledingbox goedkoper is dan zelf shoppen. Je hoeft niet de stad in en heb geen parkeer of reis kosten, en bent vooral niet uren kwijt aan passen en zoeken in de verschillende winkels.

 

Als je voor het eerst een kledingbox besteld, dan wordt er een online profiel voor je aangemaakt en wordt er vanaf dat moment door jou persoonlijke stijlexpert alles bijgehouden, je knt dus altijd terug voor nieuwe kleding en wordt door de expert hierin rekening gehouden met wat je al hebt en dat dit ook weer goed met elkaar matched.

 

Ook tassen kunt u laten thuisbezorgen, kijk hiervoor eens op deze site: My Paper Bag