Must-have: festivalzonnebrillen! - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15498
post-template-default,single,single-post,postid-15498,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 apr Must-have: festivalzonnebrillen!

Veel mensen bezoeken in de zomer een of meerdere festivals, vanwege de gezelligheid, de muziek en het mooie weer. Tijdens een festival mogen de welbekende festivalzonnebrillen niet ontbreken! Festivalzonnebrillen zijn vaak niet heel mooi, maar wel erg stevig wat de zonnebrillen zo praktisch maakt voor festivals. U moet er immers niet aan denken, dat uw dure zonnebril tijdens een festival kapotgaat of verloren raakt. De festivalbrillen worden in sommige gevallen tijdens het festival uitgedeeld aan bezoekers, maar u kunt ze ook eenvoudig online bestellen voorafgaand aan een festival.

Tip: bestel er meteen meerdere, omdat festivalzonnebrillen vaak kwijtraken gedurende de festivals. Zo heeft u een voorraad voor het hele festivalseizoen!

 

Festivalzonnebrillen laten bedrukken

Wanneer u met een grotere groep naar verschillende festivals gaat gedurende het festivalseizoen, kunt u de festivalzonnebrillen laten bedrukken. Door festivalzonnebrillen te laten bedrukken weet u precies of de groep compleet is, heeft u een onderscheidend element en een herinnering voor later. Het bedrukken van festivalbrillen is erg eenvoudig, u kunt online een bedrukking kiezen (bijvoorbeeld een logo of een korte tekst), waarna de festivalbrillen bij u thuis worden afgeleverd. Des te meer bedrukte festivalbrillen u bestelt, des te voordeliger het logischerwijs ook wordt! Een website waar je deze zonnebrillen kunt bedrukken is: https://allgifts.nl/relatiegeschenken/vrijetijd-outdoor/zonnebrillen/20432

Let op, festivalbrillen bieden niet altijd de juiste bescherming tegen de zon. Het wordt daarom ook sterk afgeraden om met deze zonnebrillen in de zon te kijken of om de zonnebrillen tijdens een vakantie te gebruiken. Twijfelt u over de beschermende kracht van een zonnebril? Vraag de verstrekker van de zonnebrillen om meer informatie. Zo voorkomt u schade aan uw ogen.