Modetrends zomer 2017 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15980
post-template-default,single,single-post,postid-15980,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 mrt Modetrends zomer 2017

Modetrends zijn zo veranderlijk als het weer in Nederland. Ieder jaar en zelfs ieder seizoen zien we nieuwe trends in de mode opkomen. Grappig om te zien is dat net als bij het weer dezelfde patronen om de zoveel tijd steeds weer terugkomen. Als we bijvoorbeeld naar de modetrends van de zomer 2017 kijken dan zien we dat een aantal trends die groot waren in de jaren zeventig. Veertig jaar later worden deze weer als trendy beschouwd.

Bloemenpatronen

Een voorbeeld van een 70’s trend die je deze zomer zeker voorbij zult zien komen is jurken met een bloemenpatroon. In de flowerpower tijd was dit al een grote modetrend en deze fleurige patronen komen dit jaar weer terug.

Strepen

Een grote trend voor kleding in de zomer zal strepen worden. Grote dikke strepen, maar ook dunne potloodstrepen zoals je vaak ziet op het pak van een zakenman. Stel deze strepen voor op een zomerjurkje of luchtig broekpakje.

Broekpakken

Niet zozeer een modetrend van 2017 maar een kledingstijl die deze zomer zeker zal doorzetten is broekpakken. Een jumpsuit is een makkelijk kledingstuk dat je makkelijk aan en uit kunt trekken bij een bezoek aan het strand op een warme zomerdag.

Blouse als jurk

Een groot formaat mannelijke blouse die een dubbelfunctie vervuld als jurk. Het is een trend die we al een tijdje terugzien bij modieuze vrouwen. Modeontwerpers zijn dit jaar op deze trend ingesprongen en hebben jurken ontworpen in de stijl van een blouse.

Geeltinten

Als we het over kleuren hebben die in de zomer van 2017 trendy zullen zijn dan is dit absoluut geel. Het is niet één bepaalde tint geel maar alle soorten tinten van fel tot vaag en van licht tot donker. Voor iedere haar- en huidtype is wel een geeltint te vinden die mooi bij je past.