Modetrends voor het najaar van 2018 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16550
post-template-default,single,single-post,postid-16550,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Denim

10 sep Modetrends voor het najaar van 2018

Nu het najaar van 2018 voor de deur staat, kan het de moeite waard zijn om alvast vooruit te kijken naar de modetrends voor dit seizoen. Vaak kunt u kleding tegen het eind van de zomermaanden met korting kopen, omdat veel winkels overstappen op hun nieuwe collectie. Door de restanten uit de zomercollectie van dit jaar met korting te kopen, kunt u de garderobe een impuls geven voor de zomer van 2019! Daarbij zijn veel shirtjes en truien uit de zomercollectie ook in de herfst en winter te dragen. Zeker wanneer u ze combineert met een leuk vest of een mooie trui.

 

Verschillende kleuren uit het najaar zijn in trek

Voor het najaar van 2018 wordt verwacht, dat verschillende herfstkleuren aan populariteit winnen onder ontwerpers. Denk bijvoorbeeld aan een mooie oranje trui, een vest met een donkergele of lichtrode kleur, enzovoorts. Dergelijke kleuren komt u ook tegen, wanneer u tijdens de herfst een mooie boswandeling maakt!

 

Daarbij lijkt de spijkerbroek aan populariteit te verliezen en vervangen te worden door broeken met meer kleur. Denk bijvoorbeeld aan een nette pantalon met een lichtbruine kleur, die goed te combineren valt met een shirt of trui in het donkeroranje.

 

Zoek online naar inspiratie voor de herfst

Wanneer u het lastig vindt om geschikte kleding te vinden voor het najaar van 2018, kunt u tegenwoordig eenvoudig inspiratie op doen op internet. Er zijn verschillende websites waarop u outfits van bekende stylisten vindt. Ook kunt u eens op een sociaal netwerk als Instagram kijken, waar accounts vaak verschillende outfits delen. Zo kunt u met een goed en modebewust gevoel aan het najaar van 2018 beginnen!

 

Tip: schrijf u alvast in voor de nieuwsbrieven van online kledingwinkels. Op deze manier bent u als eerste op de hoogte van de laatste modetrends en aantrekkelijke kortingsacties.

Tags: