Matching kleding voor ouders en hun kinderen - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16378
post-template-default,single,single-post,postid-16378,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

08 mei Matching kleding voor ouders en hun kinderen

Ouders en hun kinderen in compleet matching outfits. De mama draagt een t-shirt met Queen, dochtertjelief een shirtje met Princess en ze dragen allebei roze Nike’s. Dit een is een plaatje die je wel eens ziet. Mooi of niet, de meningen mogen daar over verdeeld zijn. De drang om je nakomeling in jou eigen beeld te kleden is in ieder geval groot genoeg dat merken daarop inspelen. Niet alleen bij kleinere merken die shirts produceren met woordspelingen, maar ook Nike en in kleinere maten; Shoesme.

Matching mode niche

Je ziet vaak dat de kleinere merken zich richten op compleet matching outfits of grappige teksten op kledingstukken. Ze spelen perfect in op een bepaalde niche; cadeaus die je op een babyshower verschenkt.

Grotere merken

Het is natuurlijk veel makkelijker om een goedlopend model in je collectie gewoon te verkleinen. Een succesvolle model in een kinderformaat te produceren en alle successen daarvan te oogsten.
Deze beschrijving is natuurlijk kort door de bocht, maar dit gebeurt bijvoorbeeld bij merken als Nike en andere grote merken verkrijgbaar via SuperSales.

De specialisten bij Shoesme

De schoenen van Shoesme zijn eigenmerk schoenen, en ook alleen beschikbaar voor kinderen, om die reden zul je nooit de zelfde schoenen vinden. Shoesme heeft wel veel modellen die vaak op bekende modellen lijken.
Het allerbelangrijkste bij kinderschoenen is dat ze natuurlijk heel goed passen en de voetontwikkeling niet belemmeren; Shoesme  is hierin een specialist.
Er wordt heel goed over de schoenen en hun pasvorm nagedacht. Daarnaast biedt Shoesme hun klanten veel informatie over de juiste maten en wat daarbij komt kijken. Je kunt er zeker van zijn dat de schoenen van Shoesme bij de juiste maat genoeg ondersteuning bieden waar nodig.
Of je het leuk vindt, of niet. Het aller belangrijkste is dat zowel kind als ouder het naar hun zin heeft.