Maat 40 Overhemden - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15613
post-template-default,single,single-post,postid-15613,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
boordmaat 40 overhemden

28 jul Maat 40 Overhemden

De maten van overhemden worden vaak aangegeven met een “Boordmaat”. Zodra u de juiste boordmaat gekozen heeft kunt u er vrijwel altijd vanuit gaan dat alle hemden ook qua mouwlengte en shirtlengte goed zullen passen. Maar hoe kiest u nou de juiste boordmaat? In de winkel is dat eenvoudig, u past gewoon het overhemd. Zit de kraag te strak dan is het hemd te klein, is de kraag te wijdt dan is het hemd te groot. Maar wat nu als u een overhemd online wil bestellen en wilt laten thuisbezorgen? U kunt heel eenvoudig zelf de juiste maat van uw overhemd bepalen!

Heeft u boordmaat 40?

De boordmaat is eigenlijk de nekmaat. Door de omtrek van uw nek te meten, kunt u de juiste boordmaat achterhalen. De kraag van uw nieuwe overhemd dient ongeveer 2 centimeter ruimer te zijn dan de omtrek van uw nek. Indien u geen das of strik draagt, zal u waarschijnlijk ook het bovenste knoopje niet dichtdoen. In dit geval kunt u kiezen voor een maatje kleiner zodat het overhemd beter aansluit op uw lichaam waardoor er een casual look gecreëerd wordt.

Op onze site vindt u een uitgebreid assortiment van hemden met boordmaat 40. Stuk voor stuk overhemden van de beste kwaliteit en allemaal van bekende merken. Wij kennen elk overhemd in onze collectie tot in de kleinste details. Wie bij ons koopt mag rekenen op een zeer goede service. Indien u advies nodig heeft staan wij u graag bij en kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.

U heeft geen boordmaat 40?

Heeft u geen boordmaat 40 maar een andere maat overhemd? Ook dan kunt u bij ons terecht, onze site geeft een duidelijk overzicht en u ziet in 1 oogopslag waar u moet zijn. Met enkele klikken op de muis besteld u het overhemd dat precies bij u past!