Leuke kindertassen voor naar school - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15654
post-template-default,single,single-post,postid-15654,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

19 sep Leuke kindertassen voor naar school

De zomervakantie is afgelopen en de kinderen gaan weer naar school, de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf. Hier nemen ze graag hun eigen spulletjes mee naartoe zoals hun favoriete kleurpotloden en mooiste glitterpennen. Maar ook de boterhammetjes en een stukje fruit, niet te vergeten. Hoe leuk is het om dit allemaal in een mooie kinderrugzak van een van hun favoriete Disney figuren te stoppen? Met zo’n leuke tas willen ze wel over het schoolplein paraderen en raken ze hun spullen minder snel kwijt. In dit artikel lees je over populaire kindertassen van Disney.

Frozen rugzak

Zingt jou kind alle liedjes van Frozen zonder problemen mee? Dan is hij of zij een échte fan van Elsa, Anna en Olaf! De toekomstige sneeuwkoningin Elsa en haar zusje Anna kunnen uren samen spelen. Elsa kan met haar speciale krachten prachtige dingen maken met ijs en sneeuw. Maar op een dag gaat het mis en raakt Anna gewond. Ze komt er weer bovenop maar vanaf dan heeft Elsa het er moeilijk mee haar magische krachten te verbergen. Anna en Elsa hebben een lange weg te gaan om hun band van vroeger weer terug te krijgen. Sneeuwpop Olaf helpt hierbij en hij maakt er een groot spektakel van als ze samen op pad zijn. Je kind kent het verhaal vast wel uit het hoofd en weet hoe het afloopt. Wanneer jou kinderen naar school gaan willen ze hun favoriete Frozen personages graag met zich meedragen op een mooie Frozen rugzak. Zo kunnen ze zingend naar school.

Soy Luna tassen

Voor veel stoere meiden is de Argentijnse Luna een groot voorbeeld. In de nieuwe serie Soy Luna maakt de stoere Luna van alles mee wanneer haar leven op zijn kop komt te staan na een verhuizing. Ze moet plotseling nieuwe vrienden maken, wordt voor het eerst verliefd en leert allerlei nieuwe moves op haar rolschaatsen. Is jou kind niet meer weg te krijgen van de tv wanneer Soy Luna op Disney Channel is? Dan vinden ze het vast ook leuk om met een van de vele Soy Luna rugzakken of schoudertassen naar school te gaan.