Een lang T-shirt als een tweede huid - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16342
post-template-default,single,single-post,postid-16342,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

07 mrt Een lang T-shirt als een tweede huid

Het is heerlijk om een goed zittend T-shirt te dragen. Het liefst een T-shirt dat de hele dag goed blijft zitten en lang mee gaat. Immers, een onder shirt  is als het ware een tweede huid. Je draagt een T-shirt direct op je lichaam en dus wil je dat het de juiste pasvorm heeft en houd. Voor lange mannen zijn er ook lange T-shirts op de markt.  Eén van de grootste ergernissen is een T-shirt dat te kort is (of na verloop van tijd te kort wordt). Zeker langere mannen ervaren dit, maar eigenlijk geldt het voor alle mannen. Het liefst draag je natuurlijk lange T-shirts die niet uit je broek kruipen, ook niet na een paar keer wassen.

Uniek maatsysteem

Er is een uniek maatsysteem voor T-shirts, zodat de basis T-shirts altijd heerlijk zitten. De longshirts zijn langer dan gewone T-shirts en dat zorgt er voor dat ze niet opkruipen en de hele dag prima zitten. De basic longshirts zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

  1. Standard Long Fit (/SLF): voor mannen met gemiddelde lengte; T-shirts zijn 2 – 4cm langer.
  2. Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1,85 / 1,90; T-shirts zijn 4 – 8cm langer.
  3. Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m. T-shirts zijn 8 – 12cm langer.

Schonere en frissere T-shirts

Om de lengte van je T-shirt zo lang mogelijk te behouden, is het belangrijk om je shirt op de juiste manier te wassen. Voordat je je T-shirt in de wasmachine doet, keer je het binnenstebuiten. Zo slijt de kleding aan de binnenzijde en is de eventuele slijtage daardoor minder snel zichtbaar aan de buitenkant van het T-shirt. Het beste is om de T-shirts op 30 of 40 graden te wassen. Het is altijd het beste om je T-shirts te wassen met een waspoeder in plaats van met een vloeibaar wasmiddel. Waspoeder zorgt voor een schonere en frissere was, bovendien is het vaak ook nog goedkoper.