Krijg je zelfvertrouwen terug met een haarwerk - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17328
post-template-default,single,single-post,postid-17328,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

22 apr Krijg je zelfvertrouwen terug met een haarwerk

Heb jij last van haarverlies en/of kalende plekken? Weet dan dat je echt niet de enige bent. Ruim 40% van de vrouwen en 70% van de mannen krijgt te maken met haarverlies. Het is een veel voorkomend probleem dat op diverse wijze invloed kan hebben op jezelf, maar wat de meeste mensen ervaren is een afname van hun zelfvertrouwen. Dit is natuurlijk geen prettige ervaring, maar gelukkig zijn er manieren om je zelfvertrouwen weer op te bouwen. MarGel is een haarwerkspecialist die tientallen vrouwen en mannen blij heeft gemaakt met nieuw stralend haar. Niet via een veeleisende en ingewikkelde haartransplantatie, maar met kwalitatieve haarwerken.

Verschillende soorten haarwerken

Haarwerken zijn er in verschillende soorten en maten en kennen allemaal hun eigen voordelen. Heb je bijvoorbeeld last van dun haar? Dan is het niet direct nodig om een compleet haarwerk (pruik) te dragen. MarGel kan jou voorzien van mooie haaraanvullingen die ervoor zorgen dat je haar er weer vol en dik uitziet.

Heb je toch liever een compleet haarwerk? Ook dat is bij MarGel geen probleem. Je kunt bij het nemen van een haarwerk kiezen uit synthetisch haar of echt haar. Echt haar voelt comfortabeler aan en kan bewerkt en gekleurd worden, maar kost iets meer moeite om te onderhouden en kan afbreken en splijten. Synthetisch haar breekt en splijt niet, maar is niet geschikt om te dragen tijdens het zwemmen of slapen. Margel biedt jou constante betrouwbare service bij het maken van keuzes, zodat je uiteindelijk met een lach op je gezicht en prachtige nieuwe haren onze speciaalzaak verlaat.

Bevestigingsmethodes van haarwerken

Niet alleen het haarwerk, maar ook de bevestigingsmethode kun je zelf kiezen. Zo biedt Margel een flexibele of permanente bevestiging. Met de flexibele methode dien je het haarstuk zelf aan te brengen en kun je dus zelf bepalen wanneer je het wilt dragen. Zo hoef je ook maar enkele keren per jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Wanneer je niet continu bezig wilt zijn met het haarwerk, raadt Margel je aan voor de permanente methode te kiezen. Je kunt er dan alles mee doen wat je normaal gesproken ook doet en hoeft pas na 6 tot 8 weken weer terug te komen voor een nieuwe afspraak.

Prijzen van haarwerken

Omdat iedereen andere wensen en voorkeuren heeft, en de haarwerken dus elke keer verschillen, zal  de prijs ook per persoon variëren. Om jou toch een algemeen beeld te kunnen geven van de haarwerken met bijbehorende prijzen hebben wie hieronder een korte lijst samengesteld met gemiddelde prijzen van haarwerken.

  • Synthetische haarwerken vanaf €500,-
  • Haarwerken van echt haar vanaf 800,-
  • Haarwerken op maat verschillen in dikte, lengte, grootte, kleur en dus ook in prijs.

 

Haarwerken van Margel worden met uiterst goede kwaliteit gemaakt en zijn vrijwel niet te onderscheiden van natuurlijk haar. Is een haarwerk iets voor jou?