Kledingtips voor mannen - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15623
post-template-default,single,single-post,postid-15623,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

30 aug Kledingtips voor mannen

Er bestaat ontzettend veel informatie over hoe vrouwen zich moeten kleden met een appelfiguur, peerfiguur en ga zo maar door. Maar voor mannen is een stuk minder te vinden, terwijl zij hier net zo goed mee kunnen worstelen. Ben je dik of juist dun? Klein of groot? Ook al is het belangrijk om je te kleden naar je lichaamsbouw, je uitstraling blijft het belangrijkste. Hierbij wat concrete tips!

Creëer volume

Dit is een van de belangrijkste tips die we willen meegeven. Door meer volume aan je kleding te geven, krijg je dus letterlijk een breder en groter figuur. Je kunt dit op twee manieren doen, de eerste is door het kopen van stugge zware stoffen. Denk aan denim of gewatteerde sweaters. De tweede manier om volume te creëren is door meerdere laagjes te dragen. Als je een goede collectie aan vesten of jasjes hebt, kun je afwisselen en toch vaak laagjes dragen.

Prints

Yes, daar zijn ze weer: prints! Door veel prints te dragen en te combineren, ligt de focus niet meer op je postuur zelf maar op de print. Hierdoor kun je dus de aandacht op andere aspecten leggen, als je dit fijn vindt. Kies wel voor stijlvolle prints zoals een mooie ruit, stipjes of wellicht een bloemenprint. Een andere trend van het moment zijn bijvoorbeeld de shirts van Tony Montana. Tegenwoordig kan het allemaal en is het ook modieus om verschillende prints bij elkaar te dragen.

Oversized

Een andere stijl die je tegenwoordig veel ziet is oversized. Erg tof, maar het moet je wel staan. Ben je van nature dun en slank? Dan is het beter om deze trend even over te slaan. Er is dan een kans dat het lijkt alsof je verdrinkt in je kleding. Kies dus voor goed aansluitende kleding die vooral niet te groot is en mooi aansluit. Wat ook hier weer kan helpen is om voor dikkere denim stoffen te kiezen.

Goede jeans

Een item dat absoluut niet mag ontbreken in de kledingkast van een man is een goede jeans. Dit is zo belangrijk! Kies er eentje die goed past bij je lichaamsbouw, dus dit kan best een baggy of juist skinny model zijn. Het kan enorm helpen als je je goed laat informeren in een kledingzaak.