Je zomerjurkjes zijn ook winterjurkjes - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16532
post-template-default,single,single-post,postid-16532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

03 sep Je zomerjurkjes zijn ook winterjurkjes

In de zomer draag je misschien wel lekker losse en korte jurkjes. Zodra het wat koeler wordt denk je misschien dat je ze niet meer kunt dragen. Het is eigenlijk heel zonde om al die leuke mode-items tot volgend jaar in je kast te laten liggen. Met een paar simpele aanpassingen zijn ze nog altijd heel geschikt voor de winter. Zo kun je je favoriete items van dit seizoen ook de rest van het jaar dragen, zonder het koud te hebben.

De hipste trend

Het is tegenwoordig super hip om een shirt onder je jurkje of top met spaghettibandjes te dragen. Wij worden heel erg blij van deze trend! Dit betekent namelijk dat je je zomergarderobe probleemloos nog een seizoen mee kunt laten gaan. Kies voor een effen shirt in een contrasterende kleur in de herfst en een coltrui in de winter. Dit zijn de soort modetrends die stijl en comfort met elkaar combineren, heerlijk!  

Super comfortabel

Veel jurkjes kunnen nog prima in de herfst gedragen worden. Je kunt ze dan combineren met een wollen maillot of panty en warme laarsjes. Alleen nog een leren jasje en je bent klaar voor temperaturen van minimaal vijftien graden lager dan de zomer. Ook tover je je jurk heel simpel om tot ‘rok’ door er een dikke trui op te dragen. Zo kun je met een gerust hart shoppen voor zomerjurkjes, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het kledingstuk alleen op vakantie of één seizoen per jaar aankan.

Hét moment om zomerjurkjes te kopen

Nu het einde van de zomer in zicht lijkt te komen, heb je misschien geen zin meer om jurkjes te kopen. Toch is een jurkje kopen juist nu een goed idee. De sale is overal volop aan de gang en je kunt nu allerlei zomerkleding voor een spotprijsje op de kop tikken. Zoals je gelezen hebt hoef je dan helemaal niet tot volgend jaar te wachten om ze te dragen. Met een paar simpele aanpassingen aan de rest van je outfit kun je je zomerjurkjes vrijwel het hele jaar door dragen.