Je tuin omtoveren tot een speelhal voor je kinderen - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17162
post-template-default,single,single-post,postid-17162,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

01 nov Je tuin omtoveren tot een speelhal voor je kinderen

Wanneer het weer wat beter wordt is het heerlijk om buiten te zijn. Ook voor de kinderen is het geweldig. Helemaal wanneer de tuin op een grote speelhal lijkt. Een tuin vol met toestellen, elementen en een inrichting welke is afgestemd op de kinderen. Waar kun je starten? We geven graag een aantal tips om de tuin tot een waar speelparadijs te veranderen voor de kinderen. 

Een trampoline in de tuin

Het is goed om een trampoline te kopen. Op deze website zijn er verschillende trampolines te vinden. Het is een goede plek om wat inspiratie op te doen. Wanneer kinderen gevraagd wordt of ze een trampoline willen dan is er vaak geen weg meer terug. Het is een goede manier om het speelparadijs te starten. 

Een luchtkasteel

Wanneer de tuin slechts tijdelijk een speelhal hoeft te worden is het slimmer om te kiezen voor een luchtkasteel. Een mooi springkussen kan zo opgezet worden. De kinderen zullen er volop van genieten. Het is een slimme en vaak ook betaalbare manier om een feestje wat meer allure en sfeer te geven. 

 

Een kleine party tent

Het is ook mooi voor de kinderen om in de tuin hun eigen ruimte te hebben om van te genieten. Hier is het mogelijk om ook te knutselen of wat moois te maken. Het kan zelfs een plek zijn waar ze op de laptop of tablet een film gaan kijken. Wanneer er een veranda is dan is dat ook een leuke plek hiervoor. 

 

Een eigen bar

Om het helemaal af te maken is het geweldig om een eigen kinderbar te maken. Een bar vol met lekkere drankjes en ook met heerlijke snacks. Zorg voor wat kinderstoelen en tafels. Wanneer er dan een dosis friet uit de keuken of van de snackbar komt kunnen ze er volop van genieten.