Hoe word je snel bruin? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15495
post-template-default,single,single-post,postid-15495,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 apr Hoe word je snel bruin?

Met de zomer voor de deur proberen mensen zo snel mogelijk bruin te worden, omdat niemand met een bleke huid op het strand wil liggen. Hoe word je echter snel bruin, op een gezonde manier? Veel mensen kiezen er in de winter of het voorjaar al voor om naar de zonnebank te gaan, alwaar hun lichaam bruiner wordt. De zonnebank is echter niet de meest gezonde manier om bruin te worden, aangezien je huid aangetast kan worden tijdens het gebruik van een zonnebank. Er zijn gelukkig een aantal alternatieven om snel bruin te worden aan het begin van de zomer!

 

Start met hardlopen of fietsen

Een van de manieren om snel bruin te worden, is door regelmatig te sporten in de zon. Bij het sporten zweet je, waardoor uw lichaam sneller bruin zal worden. Daarbij ben je bij het sporten vaak minimaal een of twee uur in de zon bezig, wat ook nog eens goed is voor uw lichamelijke gesteldheid. Niet voor niets zijn veel wielrenners al vroeg in het zomerseizoen ontzettend bruin op hun armen en benen.

Naast het sporten in de zomer, kun je je armen en benen enigszins natmaken voordat je in de zon gaat liggen. Wanneer je vocht op je lichaam hebt, zal je sneller bruin worden! Je kunt bijvoorbeeld een koude douche nemen zonder je lichaam af te drogen en vervolgens in de zon opdrogen. Dit effect werkt bijvoorbeeld ook als je in de zomer zwemt en na het zwemmen aan de kant van het zwembad opdroogt.