Hoe style je een flared broek? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17425
post-template-default,single,single-post,postid-17425,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

11 aug Hoe style je een flared broek?

Flared broeken zijn helemaal terug van weggeweest en tegenwoordig niet meer weg te denken uit het modebeeld. Je hebt ze in allerlei verschillende prints, materialen en kleuren en ze hebben over het algemeen een heerlijke pasvorm! Bovenop de been sluit de flair mooi aan en naar beneden toe loopt de broek steeds wijder uit. Soms zijn de flared broeken wat te lang, maar dat kun je natuurlijk makkelijk korter (laten) maken. Maar hoe combineer je zo’n broek nou met andere items om er één outfit van te maken? We geven je graag wat tips.

Blouse

Je kunt de broeken heel leuk combineren met een blouse. Zeker wanneer je een flair broek draagt van spijkerstof. Stop de blouse een beetje in de broek en laat deze plooien. Je hebt dan de perfecte outfit voor een wat nettere afspraak bijvoorbeeld. Ook ideaal om naar je werk te dragen. Studio Anneloes heeft in hun nieuwe collectie onwijs leuke blouses met prints en gewoon effen, maar deze kun je echt perfect combineren met flared broeken. 

Trui

Je kunt de broek ook combineren met een lekkere trui als het buiten wat kouder wordt. Je hebt flared broeken die van een soort jogging stof gemaakt zijn. Als je hier een leuke trui op draagt is dit de perfecte combinatie voor een sportieve look. 

Crop top

De crop top kun je met bijna elk onderstuk wel combineren en zo ook met een flared broek. Flared broeken zijn over het algemeen high waisted waardoor je eigenlijk nog maar een heel klein stukje buik zult zien. Als je dit toch iets te heftig vindt, kun je natuurlijk ook nog een mooie blazer over de crop top dragen, zodat de aandacht naar de blazer gaat en niet naar het kleine stukje blote buik. 

Oversized shirt

Een oversized shirt is ook heel erg leuk om over een flared broek te dragen. Je moet je outfit dan nog wel een beetje stylen, want wij vinden het persoonlijk niet zo heel leuk om de shirt dan zo over je broek heen te laten hangen. Wat je kunt doen is een knoop leggen in het oversized shirt. Dit zie je namelijk tegenwoordig bij elke influencer voorbijkomen. Ook kun je het shirt in je broek dragen en deze nog een beetje eruit trekken om hem over je broek te laten plooien. Als je echt een strakke broek draagt kan het zijn dat je dit er rommelig uit vindt zien. Maar daar hebben wij een oplossing voor! Je kunt het onderste gedeelte van je broek namelijk naar binnen vouwen en deze dan in je broek stoppen. Zo heb je minder stof onder de broek dat gaat kreuken als je begrijpt wat we bedoelen. Naast een shirt kan een groot oversized trui ook erg goed staan boven een flared broek. Hierbij kan je ook een comfortabele trui van je vriend dragen. Denk maar eens aan de truien van Gant

Hoe draag jij jouw flared broek?

We zijn benieuwd hoe jij jouw flared broeken combineert. Laat jouw tips daarom achter als je daar zin in hebt!