Hoe leer je kleding stylen? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16403
post-template-default,single,single-post,postid-16403,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

29 mei Hoe leer je kleding stylen?

Soms is het moeilijk om je kleding op elkaar af te stemmen. Welke kleuren kunnen nu met welke kleuren? En wat voor schoenen kunnen nou bij een rokje? In dit artikel geven we een paar basistips zodat jij leert stylen. Vanaf vandaag ben jij ook een stylist. Maak je geen zorgen, je kan het echt leren, de een heeft het aangeboren, de ander moet het leren. Is helemaal niet erg!

Losse artikelen

Je weet dat je de meeste artikelen goed kan passen met een zwarte broek of een basic topje, maar je wil een keer iets anders, wat eruit straalt. Begin eens met het combineren van deze artikelen, soms staan verschillende printjes juist hartstikke leuk op elkaar. Printjes zoals bolletjes en streepjes in één outfit moet je nog steeds vermijden, maar het is echt niet erg om uit te proberen. Ze zeggen ook vaak dat skinny jeans absoluut niet kunnen bij mannen. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Pas het gewoon een keer en wie weet staat het beter dan je dacht. Daarnaast passen skinny jeans beter bij sweaters, T-shirts, blousjes en colbertjes dan je denkt. Het is een simpel basic maar stijlvol item.

Trek het aan

Je moet het echt aanhebben om het te zien, in je hoofd denk je toch vaak dat het anders is dan wanneer je het aanhebt. Probeer één jurkje aan te trekken en daarover jasjes, accessoires en verschillende schoenen, dan zie je wat leuk staat en kun je het vaker aandoen.

Kleur

Probeer kleur te combineren, je weet dat helemaal zwart altijd goed is (pas op met all white). Je kunt hierbij ook alles uitproberen, trek het vooral aan om de kleurcombinatie in het echt te zien. Hierbij kun je natuurlijk ook weer kijken naar accessoires om de leukste outfit te combineren. Je kunt natuurlijk ook voor één tint kiezen, probeer dan om materialen te mixen zodat het niet saai gaat ogen. Daarbij kun je er natuurlijk nog voor kiezen om één accentkleur aan te geven: dit fleurt de boel soms enorm op!

Probeer van alles te mixen, heb je nou echt nog meer inspiratie nodig? Kijk eens op manneninfo of vrouwenstijl. Op deze website kun je alles vinden voor jou . (ook kan je kijken op https://allgifts.nl/relatiegeschenken/tassen/draagtassen/katoenen-tassen/35728  voor zelf bedrukte tassen)