Hoe draag je een poloshirt stijlvol? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17707
post-template-default,single,single-post,postid-17707,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
poloshirt dragen

21 sep Hoe draag je een poloshirt stijlvol?

Je kunt nette heren poloshirts overal dragen. Daarom zijn ze ook zo populair. Maar wat is nou de beste manier om een mooi poloshirt te dragen? Wanneer draag je een polo stijlvol? Lees het antwoord in dit artikel. 

Een poloshirt stijlvol dragen

Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop jij een poloshirt op de juiste manier kunt dragen. Er zitten dus kleine richtlijnen in maar je kunt nooit helemaal fout zitten. Het is super belangrijk dat jij bij het kopen van een poloshirt kijkt naar de pasvorm. Sluit het mooi aan bij je lichaam of zit het een beetje te strak? Bij een te brede pasvorm zal de polo meteen heel lomp ogen. Daarnaast lijk je een stuk breder dan dat je in werkelijkheid bent. Als je polo te strak zit, zal je veel doorschijnen krijgen. Zorg er dus voor dat jij goed je maat en pasvorm kent voor dat je een polo uitkiest.

Kleuren combineren

Het leuke aan poloshirts is dat ze in allerlei kleuren beschikbaar zijn en zelfs ook in prints. Vaak gaat men wel voor de basic kleuren zoals wit, zwart, grijs of donkerblauw. Die moet je ook zeker in je kast hebben hangen want basics komen altijd van pas. Je kunt dan je kast een beetje opfleuren met een paar poloshirts in knalkleuren. Denk aan helderblauw, geel of rood. Als je deze kleuren combineert met een paar lichte jeans of chino’s, dan is je look al helemaal compleet. Zoek jij naar stijlvolle poloshirts voor heren? In de webshop van Genti Clothing vind je een uitgebreid assortiment nette herenkleding.

Waar moet je rekening mee houden?

Dus het allerbelangrijkste is dat je rekening houdt met je pasvorm. Dus geen vormloos poloshirt maar eentje die goed zit. Hier kun voor zorgen door goed na te denken over jouw eigen lichaam type. Ben je erg slank? Ga dan voor een poloshirt met een slimfit. Krijg je een beetje een buikje of ben je iets breder? Ga dan voor een nette poloshirt met genoeg ruimte en die minder gedetailleerd is.